U19-es csapatunk újabb veresége
U19 férfi   |   Archívum   |   2006. december. 20., 17:50
U19-es csapatunk újabb veresége

A frissen alakult magyar U19-es futsal válogatott szerdán ismét megmérkőzött a szlovák korosztályos együttessel, a helyszín ezúttal Pozsony volt. A keddi, 8-1-es vereség után csapatunk újra kikapott a tapasztaltabb játékosokból álló Szlovákia válogatottjától.

A szünet után dőlt el a meccs

A pozsonyi Mladost csarnokban nem kezdett rosszul a Soós Ferenc által vezetett magyar U19-es futsal válogatott. Az első félidő ugyan 2-0-ás hazai vezetéssel zárult, de a mieink végig egyenrangú partnerei voltak a házigazdáknak. A második játékrészben azonban elfáradtak a magyar fiatalok (akik a csapat történetének mindössze második összecsapását vívták) és együttesünk végül 7-0-ás vereséget szenvedett a gyorsabb és jobb fizikummal rendelkező játékosokból álló hazai csapat ellenében.

Szlovákia - Magyarország 7-0 (2-0)
Pozsony, Mladost csarnok
Magyarország: Bella Kristóf - Fűzi Zsolt, Frank Péter, Száraz Szabolcs, Tömböly Tamás. Csere: Czefernek Zsolt, Bártfai Endre, Katona Miklós, Rábl János, Dróth Zoltán, Újvári Bence, Dávid Richárd, Nagy Roland
Szlovákia: Juraj Totka - Ondrej Habaj, Marek Emrich, Martin Rejzek, Martin Cintula. Csere: Matúz Kyjovsky, Karol Grega, Mário Tropp, Radoslav Ciprys, Viliam Rakyca, Lukás Kubys, Erik Klema, Filip Jahic, Juraj Tuzinsky.
Gólszerző: Radoslav Ciprys az 5., a 17., a 25., Karol Grega a 25., Lukás Kubys a 32., Filip Jahic a 36., Martin Cintula a 37.percben




Címkék:

Kapcsolódó hírek

U19: Győzelem Montenegró legjobbjai ellen
U19: Győzelem Montenegró legjobbjai ellen

A magyar férfi U19-es válogatott győzelemmel folytatta szereplését a vajdasági Vilotic-tornán.

U19: Fiatal csapatunk alulmaradt Izraellel szemben
Meccsbeszámoló
U19: Negyedik hely a Vilotic-tornán

A magyar férfi U19-es válogatott győzelemmel folytatta szereplését a vajdasági Vilotic-tornán.