Továbbjutott a női U19-es válogatott
U19 férfi   |   Archívum   |   2008. szeptember. 29., 10:29
Továbbjutott a női U19-es válogatott

A házigazda Bosznia-Hercegovina együttese után Moldovát is nagy fölénnyel, 7-0-ra győzte le női korosztályos csapatunk, amelynek tagjai kedden Oroszország ellen vívnak újabb Eb-selejtezőt.

Az oroszok ellen a csoportelsőség a tét

A Németh Júlia - Gyökeres Barbara (Krisztin Sára a 70. percben), Tóth Alexandra, Demeter Réka, Marsai Nikolett (Ács Noémi a szünetben) - Jáhn Klaudia, Csaba Orsolya, Papp Dóra, Szabó Zsuzsanna - Zágor Bernadett (Szuh Erika a szünetben), Jakabfi Zsanett összeállításban szereplő magyar együttes magabiztosan nyerte meg második meccsét is. A mieink mindvégig irányították a Moldova elleni találkozót és Szabó Zsuzsanna (2), Zágor Bernadett (2), Szuh Erika (2), valamint Gyökeres Barbara találatainak köszönhetően 7-0-ra nyertek.

- Teljes mértékben a mi akaratunk érvényesült a mérkőzésen - nyilatkozta az mlsz.hu-nak Turtóczky Sándor, a csapat szövetségi edzője. - Gyakorlatilag végig nálunk volt a labda, a játék a moldovaiak térfelén zajlott. Támadóink kreativitása is megfelelő volt, bár a lányok még több gólt szerezhettek volna, ha a végjátékokban jobban koncentrálnak. Összességében örülök, hogy egy ilyen magabiztos, fölényes győzelmet tudtunk aratni a második Eb-selejtezőnkön is.

A magyar csapat kedden az oroszokkal csap össze a csoportelsőségért.


Címkék:

Kapcsolódó hírek

U19: Győzelem Montenegró legjobbjai ellen
U19: Győzelem Montenegró legjobbjai ellen

A magyar férfi U19-es válogatott győzelemmel folytatta szereplését a vajdasági Vilotic-tornán.

U19: Fiatal csapatunk alulmaradt Izraellel szemben
Meccsbeszámoló
U19: Negyedik hely a Vilotic-tornán

A magyar férfi U19-es válogatott győzelemmel folytatta szereplését a vajdasági Vilotic-tornán.