Százszázalékos teljesítménnyel lett csoportelső a csapat
U19 férfi   |   Archívum   |   2008. szeptember. 30., 17:30
Százszázalékos teljesítménnyel lett csoportelső a csapat

Női U19-es válogatottunk harmadik mérkőzését is lejátszotta a boszniai Eb-selejtezőtornán. A mieink Oroszországgal csaptak össze, Szuh Erika mesterhármasával 3-1-re győztek, s így csoportelsőként jutottak tovább a jövő tavasszal Fehéroroszországban rendezendő középdöntőbe.

Turtóczky Sándor Németh Júlia - Fülep Szabina, Stefán Anita, Tóth Alexandra, Marsai Nikolett - Jakabfi Zsanett, Demeter Réka, Kopcsa Ramóna (Papp Dóra a 63. percben), Krisztin Sára - Zágor Bernadett (Csaba Orsolya a 77. percben), Szuh Erika (Szabó Zsuzsanna a 83. percben) összeállításban játszatta a válogatottat. A mieink erőteljesen kezdtek, s meggyőző játékuk a 38. percben érett góllá: Szuh Erika talált a kapuba. A második félidő első másodperceiben ismét ő volt eredményes, sőt - Okszana Ribinicseva 70. percben szerzett gólja után - a 80. percben harmadik találatát is elérte, beállítva a 3-1-es végeredményt.

Mivel csapatunk csoportelsőként került a középdöntőbe, elkerüli a többi csoport első helyezettjét, s valamelyik csoportmásodikkal, vagy a legjobb harmadikként továbblépő együttessel kerül majd össze a jövő tavasszal Fehéroroszországban.

- Egy olyan meccsen vagyunk túl, amelyen egy, a közvélemény által jobbnak tartott csapatra tudtuk ráerőltetni az akaratunkat - nyilatkozta a meccset követően Turtóczky Sándor. - Mi irányítottuk a mérkőzést, és élvezhető, közönségszórakoztató futballt, igazi csapatjátékot bemutatva magabiztosan győztünk. Minden játékosnak gratulálok a torna egészén mutatott hozzáállása és játéka miatt.


Címkék:

Kapcsolódó hírek

U19: Győzelem Montenegró legjobbjai ellen
U19: Győzelem Montenegró legjobbjai ellen

A magyar férfi U19-es válogatott győzelemmel folytatta szereplését a vajdasági Vilotic-tornán.

U19: Fiatal csapatunk alulmaradt Izraellel szemben
Meccsbeszámoló
U19: Negyedik hely a Vilotic-tornán

A magyar férfi U19-es válogatott győzelemmel folytatta szereplését a vajdasági Vilotic-tornán.