Siker Soroksáron
U19 férfi   |   Archívum   |   2007. március. 20., 17:58
Siker Soroksáron

U19-es válogatottunk kedd délután Soroksáron lépett pályára. A fiatalok ellenfele az NB II-ben szereplő soroksári egylet volt, s Várhidi Péter együttese 1-0-ás félidő után 2-1-re győzött.

Május 3-án Románia lesz az ellenfél

A válogatott Esterházy Mátyás (Balikó Milán a szünetben) - Úr László, Nagy József, Papizsánszkij Artúr, Mészáros Márk (Nagy Tamás a szünetben) - Dlusztos András (Nagy Sándor a 65. perecben), Nagy Sándor (Gulyás Máté a szünetben), Kottán Krisztián (Elek Ákos a szünetben) - Szakály Dénes (Kottán Krisztán a 65. percben) - Szilágyi Péter (Fekete Ádám a szünetben), Simon Attila (Bölcsföldi Viktor a szünetben) összeállításban szerepelt.

Nagy harcot vívott a csapat

A csapat tagjai fegyelmezetten futballoztak, sok labdát szerezetek, s lendületes akciókat vezettek. Az első gólt Simon Attila szerezte: a csatár a 13. percben Szilágyi Péter átadása után 13 méterről, középről lőtt a kapu jobb sarkába. A második félidőben Kottán Krisztián növelte az előnyt, a 73. percben kilépett a védők közül, kicselezte a kapust, majd közelről a háló közepébe helyezett. A soroksári gárda a találkozó végén szépített.

- A mérkőzést a májusi Eb-selejtezőre való felkészülés jegyében játszottuk - nyilatkozta a találkozó után az mlsz.hu-nak Várhidi Péter. - Ezúttal két új játékost próbáltam ki, és úgy érzem, kezd kialakulni a válogatott szűk kerete. A játékosok hozzáállásával és teljesítményével is elégedett vagyok, mindeni igyekezett bizonyítani, hogy ott a helye a keretben.

U19-es válogatott - Soroksár 2-1 (1-0)
Gólszerző: Simon Attila a 13., Kottán Krisztián a 73. percben.

A válogatott tagjai legközelebb április 2-án találkoznak, s a következő napon felkészülési mérkőzést játszanak Makón, Románia együttese ellen.


Címkék:

Kapcsolódó hírek

U19: Győzelem Montenegró legjobbjai ellen
U19: Győzelem Montenegró legjobbjai ellen

A magyar férfi U19-es válogatott győzelemmel folytatta szereplését a vajdasági Vilotic-tornán.

U19: Fiatal csapatunk alulmaradt Izraellel szemben
Meccsbeszámoló
U19: Negyedik hely a Vilotic-tornán

A magyar férfi U19-es válogatott győzelemmel folytatta szereplését a vajdasági Vilotic-tornán.