Plzeni emlékképek
U19 férfi   |   Archívum   |   2008. július. 24., 16:31
Plzeni emlékképek

U19-es válogatottunk szerdai, Olaszország elleni Eb-elődöntőjére valósággal özönlöttek a magyar szurkolók Plzenbe. Nagyon sokan zászlójuk közepére írták településük nevét - a látvány alapján az ország minden tájáról keltek útra drukkerek, hogy bíztassák fiataljainkat. Honfitársaink remek hangulatot teremtettek nem csupán a stadionban, hanem az azt övező parkban is, ahol az MLSZ nemzeti színű lobogókkal díszített pavilonja fogadta a meccsre érkezőket.

Szurkolóinkat egységessé tette az MLSZ által biztosított, külön erre az alkalomra készített póló, amelyből két óra alatt 2000 darab talált gazdára.

Szintén fényesen mutatta az összetartozást az, hogy a sátornál a prágai magyar konzulátus dolgozói, valamint játékosaink hozzátartozói is segédkeztek az MLSZ munkatársainak a jegyek és a trikók osztásában. A szövetség kezdeményezése egyébként a helyi szervezők, valamint az UEFA elismerését is elnyerte, az Európai Labdarúgó-szövetség helyszínen tartózkodó munkatársai külön meg is köszönték az MLSZ felelős szerepvállalását.

A varázslatos plzeni délután hangulatából adnak ízelítőt felvételeink - reméljük, szurkolóink szeretete töretlen marad csapataink iránt, és hamarosan újabb, a szerdaihoz hasonló futballünnepről számolhatunk be.

További képek a kso.hu (Képes Sport) galériájában, ide kattintva láthatók.


Címkék:

Kapcsolódó hírek

U19: Győzelem Montenegró legjobbjai ellen
U19: Győzelem Montenegró legjobbjai ellen

A magyar férfi U19-es válogatott győzelemmel folytatta szereplését a vajdasági Vilotic-tornán.

U19: Fiatal csapatunk alulmaradt Izraellel szemben
Meccsbeszámoló
U19: Negyedik hely a Vilotic-tornán

A magyar férfi U19-es válogatott győzelemmel folytatta szereplését a vajdasági Vilotic-tornán.