Pihenés és edzés az utolsó csoportmeccs előtt
U19 férfi   |   Archívum   |   2008. július. 19., 20:08
Pihenés és edzés az utolsó csoportmeccs előtt

A javarészt felfrissüléssel, pihenéssel töltött szombati nap utolsó eseményeként Sisa Tibor szövetségi edző a Slavia Praha egykori strahovi stadionjában tartott edzést a csehországi Európa-bajnokságon szereplő U19-es válogatottunknak.

Ma a szokásosnál több volt a szabadprogram. A reggeli után a Hotel Praha melletti parkban tettek könnyed sétát a keret tagjai, majd szabadfoglalkozás következett. Mivel az ilyen jellegű tornákon roppant fontos a játékosok lehető legjobb regenerálódása, rehabilitáló, frissítő kezeléseken is részt vettek a fiatalok. Egyedül a csapatkapitány, Koman Vladimir programja alakult némileg másképp, mint társaié, mert ő az uefa.com munkatársának adott rövid interjút.

Középpályásunk többek között arról beszélt, milyen nagy jelentősége van annak, hogy csapatunk ott volt a két évvel ezelőtti U17-es Eb-n, amelyen komoly nemzetközi tapasztalatot szerezhetett. Természetesen szóba került vasárnapi ellenfelünk, Németország is.

– A németeket jól ismerjük, hiszen márciusban játszottunk ellenük egy felkészülési mérkőzést – mondta el Koman Vladimir. - Az ilyen barátságos meccsek persze összehasonlíthatatlanok a vasárnapihoz hasonlókkal, ezért ezúttal egészen másmilyen játékra számíthatunk.

A nap egyetlen tréningje késő délután kezdődött a strahovi stadionban, a foglalkozáson a szokásoknak megfelelően a bemelegítő feladatok után egymás elleni játék, és a szögletrúgások gyakorlása volt műsoron. A bő egyórás tréning után a csapat visszatért szálláshelyére, ahol a vacsorát követően a német csapat taktikáját elemzi majd Sisa Tibor szövetségi edző.


Címkék:

Kapcsolódó hírek

U19: Győzelem Montenegró legjobbjai ellen
U19: Győzelem Montenegró legjobbjai ellen

A magyar férfi U19-es válogatott győzelemmel folytatta szereplését a vajdasági Vilotic-tornán.

U19: Fiatal csapatunk alulmaradt Izraellel szemben
Meccsbeszámoló
U19: Negyedik hely a Vilotic-tornán

A magyar férfi U19-es válogatott győzelemmel folytatta szereplését a vajdasági Vilotic-tornán.