Mészöly Géza: Büszke vagyok a játékosokra!
U19 férfi   |   Archívum   |   2014. július. 25., 21:16
Mészöly Géza: Büszke vagyok a játékosokra!

Az U19-es válogatott szövetségi edzője szerint óriási tartásról tett tanúbizonyságot a világbajnoki részvételt kiharcoló együttese.

Az Izrael elleni 2-1-es győzelem után a magyar U19-es válogatott szövetségi edzője elmondta: köszönettel tartozik minden egyes játékosának, amiért nehéz helyzetből is képesek voltak felállni, és nagyot küzdve megvalósították a kitűzött célt.

- Az első két mérkőzés után kemény kritikával éltem a játékosok kapcsán, ezért most azzal kezdenem, hogy roppant büszke vagyok rájuk - mondta a találkozót követően Mészöly Géza. - Nem volt könnyű felállni a két vereség után, mindenkinek nehéz volt túltenni magát a csalódáson, de végül elképesztő tartásról tett tanúbizonyságot a keret minden egyes tagja. Köszönöm a srácoknak, hogy kibírtak engem, és átvészelték a nehézségeket. A mérkőzés óriási küzdelmet hozott, de a srácok az utolsó erőtartalékaikat is bevetve harcoltak, és megérdemelten érték el a mai sikert. Voltak nehéz pillanatok a mérkőzésen, de mindenki tökéletes mentalitással játszott, helyükön volt a szívük, ha nehéz helyzetbe is kerültek, nagyokat mentve tartották meg az előnyt a második félidőben.

- Mindenki szerette volna megmutatni, hogy több van ebben a csapatban, mint amit az első két mérkőzésen mutatott. Hallottuk a visszajelzéseket, olvastuk a részben jogos, részben túlzó kritikákat, és a játékosok mindenáron be akarták bizonyítani, hogy érdemesek a szurkolók szeretetére. Azt mondtam már a torna előtt is a futballistáknak, hogy július 25-ére férfivá kell érniük, és úgy gondolom, a meccs végén tizennyolc férfi jött le a pályáról. Szeretném megköszönni a közönség támogatását is, mert hihetetlen segítséget jelentettek a csapatnak a mai napon, közösen értük el a kitűzött célunkat - tette hozzá Mészöly Géza.

Címkék:

Kapcsolódó hírek

U19: Győzelem Montenegró legjobbjai ellen
U19: Győzelem Montenegró legjobbjai ellen

A magyar férfi U19-es válogatott győzelemmel folytatta szereplését a vajdasági Vilotic-tornán.

U19: Fiatal csapatunk alulmaradt Izraellel szemben
Meccsbeszámoló
U19: Negyedik hely a Vilotic-tornán

A magyar férfi U19-es válogatott győzelemmel folytatta szereplését a vajdasági Vilotic-tornán.