Meccsel fejezte be táborozását a csapat
U19 férfi   |   Archívum   |   2008. szeptember. 10., 15:03
Meccsel fejezte be táborozását a csapat

U17-es válogatottunk három napig Szombathelyen edzőtáborozott. A szeptember végi Eb-selejtezőkre készülő együttes szerdán a Tatabánya U19-es csapata elleni edzőmeccsel zárta az összetartást.

A Nacsa Péter (Roma Gábor a szünetben) - Bezdi Dániel (Tar Krisztián a szünetben), Ízing Martin (Kalász Milán a szünetben), Nagy Bálint, Farkas Márk - Szakály Attila (Sipos Gábor az 55. percben), Kelemen Dávid - Skriba Máté (Magos Mátyás a szünetben), Ponczók Csaba (Kovács István a szünetben), Gyurján Bence - Angyal Norbert (Oláh Zsolt a szünetben) összeállításban szereplő együttes Ponczók Csaba 16. és 40. percben szerzett góljaival a szünetig kétgólos előnyre tett szert. A második félidőben ugyan nekiveselkedett a Tatabánya, amelynek tagjai három alkalommal is bevették Roma Gábor kapuját, de Farkas Márk 75. percben 11-esből szerzett találata és Gyurján Bence 78. percben elért gólja a válogatott 4-3-as győzelmét jelentette.

- Meglátszott játékunkon, hogy az elmúlt két napban komoly terhelést kaptak a fiatalok - nyilatkozta honlapunknak Zsivoczky Gyula. - Megmutatkozott, hol kell javítanunk védekezésben, és hogy milyen problémáink vannak a középpályán. Biztató, hogy a csapat folyamatosan gólratörően játszik, és sokszor talál a kapuba. Azon dolgozunk, hogy az Eb-selejtezőkig tökéletesítsük játékunkat.

Az Eb-selejtezőtorna meccseire Szombathelyen és Bükön kerül sor, a mieink szeptember 22-én Grúzia, 24-én Bosznia-Hercegovina, 27-én pedig Csehország ellen lépnek pályára. Minden meccsünk Szombathelyen kerül megrendezésre, egyaránt 17. 30-kor.


Címkék:

Kapcsolódó hírek

U19: Győzelem Montenegró legjobbjai ellen
U19: Győzelem Montenegró legjobbjai ellen

A magyar férfi U19-es válogatott győzelemmel folytatta szereplését a vajdasági Vilotic-tornán.

U19: Fiatal csapatunk alulmaradt Izraellel szemben
Meccsbeszámoló
U19: Negyedik hely a Vilotic-tornán

A magyar férfi U19-es válogatott győzelemmel folytatta szereplését a vajdasági Vilotic-tornán.