Labdarúgóink a Magyarország - Kanada mérkőzésről 6.
U19 férfi   |   Archívum   |   2006. november. 15., 12:17
Labdarúgóink a Magyarország - Kanada mérkőzésről 6.

A Kanada elleni találkozó előtt sorozatunk utolsó részeként Vass Ádám, a Stoke City, valamint Bodor Boldizsár, a Roda JC labdarúgója nyilatkozik.

Vass Ádám: Nagyon elszántak vagyunk

Vass Ádám, a Stoke City tagja a magyar U19-es csapat egyik erőssége. A védekező középpályás nemrégiben kapott profi szerződést a másodosztályú angol klubtól, és máris az A-válogatott keretével készül.

- Évek óta játszom a korosztályos válogatottakban, és óriási megtiszteltetésnek tartom, hogy máris bemutatkozzam a felnőtt együttesben is - mondta a játékos. - A labdaszerzés az erősségem, de az Angliában eltöltött időnek köszönhetően ma már a fejjátékom is jónak számít. Bízom abban, hogy ezt este a pályán is bizonyítom majd. Valamennyi kerettag nagyon elszánt, én is tele vagyok bizonyítási vággyal, és nagyon remélem, hogy ez jó játékban és eredményességben is megmutatkozik majd.

Bodor Boldizsár: Színvonalas játékot mutathatunk

Bodor Boldizsár, a Roda JC labdarúgója hosszabb kihagyás után öltheti magára ismét a címeres mezt.

- Úgy érzem, sokat jelent, hogy hétről-hétre lehetőséget kapok a holland élvonalban - kezdte Bodor Boldizsár. - Az utóbbi időben folyamatosan a középpálya bal oldalán kapok lehetőséget, és a labdaszerzés mellett a támadások építése a feladatom. Ezen a poszton erőszakosságra és gyorsaságra is szükség van. Kanada ellen jó mérkőzést várok, amennyiben a pályán lévők összhangban futballoznak, és a csatárokkal kellően megértik egymást, színvonalas támadójátékkal rukkolhat elő együttesünk.

Magyarország - Kanada barátságos válogatott mérkőzés, november 15. szerda 20 óra, Székesfehérvár, Sóstói Stadion (TV: Sport2)
Jegyárak: 500, 1000, 2000 Ft (IBUSZ-irodák), 14 éven aluliak számára szervezetten ingyenes.



Címkék:

Kapcsolódó hírek

U19: Győzelem Montenegró legjobbjai ellen
U19: Győzelem Montenegró legjobbjai ellen

A magyar férfi U19-es válogatott győzelemmel folytatta szereplését a vajdasági Vilotic-tornán.

U19: Fiatal csapatunk alulmaradt Izraellel szemben
Meccsbeszámoló
U19: Negyedik hely a Vilotic-tornán

A magyar férfi U19-es válogatott győzelemmel folytatta szereplését a vajdasági Vilotic-tornán.