Kétgólos vereség a szlovákoktól
U19 férfi   |   Archívum   |   2012. november. 01., 13:58
Kétgólos vereség a szlovákoktól

Nem tudta megismételni keddi jó játákát, s így kétgólos, 3-1-es vereséget szenvedett a magyar U15-ös válogatott Lipóton a szlovákok hasonló korú játékosaitól. A magyar csapat gólját Tajti Mátyás lőtte a 37. percben.

Lipóton nagyszerűen előkészített, a délelőtti eső ellenére jó talajú pályán lépett pályára a Pisont István által irányított U15-ös válogatott. A keddi, szenci 0-0 után néhány helyen megváltozott az összeállítás, a szövetségi edző a Balogh Péter – Nemes Barna (Hegedűs Tamás, 41.), Patik Márton, Molnár Péter, Szalai Attila (Nagy Zsombor, 71.) – Tajti Mátyás, Cseszlai Bence (Szerencsi Miklós, 60.), Vogyicska Bálint – Dragóner Filip (Lassú Zsombor, 41.), Bíró Bence (Takács Patrik, 41.) Szász Balázs összeállítású csapatot szerepeltette.

A szlovákok kétgólos előnybe kerültek a 22. és a 33. percben szerzett gólokkal, Tajti Mátyás egy szabadrúgásnál, kihasználva a hosszú sorfalállítgatást, szemfülés találattal szépített. A második játékrészben a vendégek még egy gólt lőttek.

- Nem tudtuk megismételni a legutóbbi jó játékunkat – mondta Pisont István szövetségi edző. – Nem volt meg a játék kellő ritmusa, fáradtnak tűntek a játékosok. Ezt annak tudom be, hogy az előző napokban nagyon kemény munkát végeztünk. A támadójátékunk passzív volt. Nem állítanám, hogy a szlovákoké jobb csapat, de sikerült kihasználniuk a helyzeteiket, s ez döntött. Az út elején járunk, ezúttal is szerepeltek új játékosok, akiket igyekeztünk kipróbálni a nemzetközi porondon is. Biztos vagyok benne, hogy ezek a fiúk hamarosan lesznek még jobb teljesítményre is képesek.


Címkék:

Kapcsolódó hírek

U19: Győzelem Montenegró legjobbjai ellen
U19: Győzelem Montenegró legjobbjai ellen

A magyar férfi U19-es válogatott győzelemmel folytatta szereplését a vajdasági Vilotic-tornán.

U19: Fiatal csapatunk alulmaradt Izraellel szemben
Meccsbeszámoló
U19: Negyedik hely a Vilotic-tornán

A magyar férfi U19-es válogatott győzelemmel folytatta szereplését a vajdasági Vilotic-tornán.