Játékkal búcsúztatták az óesztendőt az U19-esek
U19 férfi   |   Archívum   |   2006. december. 28., 13:08
Játékkal búcsúztatták az óesztendőt az U19-esek

A Várhidi Péter által irányított U19-es válogatott tagjai csütörtökön a SportMax centrumban találkoztak, hogy egy jó hangulatú összejövetel keretében búcsúztassák a sikeres 2006-os esztendőt.

Fontos megmérettetések az újévben is

A program laza, egymás közötti játékkal kezdődött délelőtt. Az MLSZ székházának tőszomszédságában álló SportMax modern csarnokában, kispályán csaptak össze egymással a korosztályos csapat keretének tagjai. Az egyik gárdát Füzesi Zsolt, az MLSZ versenyigazgatója, a másikat Farkas Balázs, a Dinamo Kijev légiósa vezette. A két csapat számolatlanul szerezte a gólokat a meccsen, amelyen természetesen nem az eredmény, hanem a játék és a jó hangulat volt a fontos.

Ezután a játékosok és a szakmai stáb tagjai közös ebéddel, és koccintással búcsúztak az óesztendőtől és egymástól.

- Szerettük volna, hogy a játékosok érezzék: kiemelt helyzetben vannak � mondta el honlapunknak Várhidi Péter, aki az A-válogatott irányítása mellett az U19-es együttest is vezeti a következő évben. � Felhívtuk a fiúk figyelmét arra is, hogy bár sikeres évet tudhatnak maguk mögött, a következő esztendőben még fontosabb feladatok várnak rájuk. Remélem, a jó közösségi szellem is segíti majd a játékosokat abban, hogy csakis az előttünk álló tétmérkőzésekre koncentráljanak.

A kerettagokra egyébként nem vár hosszú pihenés, hiszen január 9-étől kezdve heti rendszerességgel találkoznak majd, hogy hatékonyan készüljenek a május közepén esedékes Európa-bajnoki selejtezőkre. A csapat tagjai Bulgária, Írország és Németország válogatottjával mérik majd össze tudásukat, hogy kiharcolják a részvételt a kontinensviadalra.



Címkék:

Kapcsolódó hírek

U19: Győzelem Montenegró legjobbjai ellen
U19: Győzelem Montenegró legjobbjai ellen

A magyar férfi U19-es válogatott győzelemmel folytatta szereplését a vajdasági Vilotic-tornán.

U19: Fiatal csapatunk alulmaradt Izraellel szemben
Meccsbeszámoló
U19: Negyedik hely a Vilotic-tornán

A magyar férfi U19-es válogatott győzelemmel folytatta szereplését a vajdasági Vilotic-tornán.