Hat gólt lőve nyerte edzőmeccsét az U17-es válogatott
U19 férfi   |   Archívum   |   2009. február. 21., 17:24
Hat gólt lőve nyerte edzőmeccsét az U17-es válogatott

U19-es és U17-es válogatottunk tagjai már a hetedik közös hétvégét töltik az MLSZ edzőtáborában. A két, egyaránt a tavaszi Eb-selejtezőkre készülő csapat közül ezúttal az U17-esek játszottak edzőmeccset: a fiatalok szombat délután Budafokon 1-0-ás félidő után 6-1-re legyőzték a vendéglátók néhány felnőtt játékossal megerősített U19-es csapatát.

A válogatott góljait Batizi-Pócsi Balázs (3), Farkas Márk, Ponczók Csaba és Ugrai Roland szerezte.

A vezetést az első félidő utolsó percében szerezte meg a nemzeti csapat, ekkor Farkas Márk 11-esből lőtt a hálóba. A fordulás után néhány másodperccel a budafokiak is kiharcoltak és értékesítettek egy büntetőt, ám ezután valósággal hengerelt a válogatott: Batizi-Pócsi Balázs mesterhármast szerzett, s Ponczók Csaba és Ugrai Roland is lőtt egy-egy gólt, kialakítva a 6-1-es végeredményt.

- A felkészülés kezdetekor azt a célt tűztük ki magunk elé, hogy a játékosok hétről-hétre fejlődjenek - nyilatkozta a meccs után Wilco van Buuren, az utánpótlás-válogatottak mellett dolgozó edzői stáb vezetője. Wilco van Buuren- A múlt héten, az U19-esek meccse után azt mondtam, hogy látszik rajtuk az előrelépés, és szerencsére most ugyanezt jelenthetem ki a fiatalabbakról is. Örülök, hogy időnkét kifejezetten jó volt az összjáték, sok helyzetet alakítottunk ki és igen eredményesek is voltunk. Látszott, hogyan akarunk futballozni, azt kaptam a játékosoktól, amit a taktikai értekezleten kértem tőlük.

Amíg az U17-es csapat játszott, az idősebbek edzésen vettek részt. Este vendégeket fogadnak a játékosok: Vágner László, az MLSZ JB elnöke, és Kassai Viktor keresi fel őket, hogy a játékvezetők és a futballisták kapcsolatáról, az egyes helyzetekben való helyes viselkedésről beszélgessen velük.


Címkék:

Kapcsolódó hírek

U19: Győzelem Montenegró legjobbjai ellen
U19: Győzelem Montenegró legjobbjai ellen

A magyar férfi U19-es válogatott győzelemmel folytatta szereplését a vajdasági Vilotic-tornán.

U19: Fiatal csapatunk alulmaradt Izraellel szemben
Meccsbeszámoló
U19: Negyedik hely a Vilotic-tornán

A magyar férfi U19-es válogatott győzelemmel folytatta szereplését a vajdasági Vilotic-tornán.