Győzelemmel zárta a tornát a válogatott
U19 férfi   |   Archívum   |   2008. szeptember. 17., 17:01
Győzelemmel zárta a tornát a válogatott

A magyar U19-es válogatott a Szerbiában zajló Vilotic emléktornán, Bácskatopolyán 1-0-ra legyőzte Montenegró gárdáját, s így a harmadik helyet szerezte meg csoportjában.

Simon Ádám gólja döntött

Harmadik mérkőzésén megszerezte első győzelmét a Gabala Krisztián megbízott szövetségi edző által vezetett U19-es gárda, amely ezúttal Antal Botond - Szokol Zsolt, Tóth Máté, Simon Ádám (Vattai Balázs a 72. percben), Devecseri Szilárd - Zelenyánszki László, Takács Péter - Asztalos Dániel (Litauszki Róbert a 40. percben), Tamási Zsolt, Hajdu Zsolt - Bajner Bálint összeállításban szerepelt. A csapat már a nyolcadik percben vezetést szerzett, Takács Péter szöglete után Simon Ádám érkezett jó ütemben és a védő a hálóba sodorta a labdát. Ezt követően már nem változott az eredmény - de ehhez az is kellett, hogy a 76. percben Antal Botond tizenegyest hárítson.

- Taktikai fegyelmezettségüknek és mentális erejüknek köszönhetik a játékosok, hogy megnyerték ezt a mérkőzést - fogalmazott a meccs után az mlsz.hu-nak nyilatkozva Gabala Krisztián. - Bár az eredmény az első két találkozón nem úgy alakult, ahogyan szerettünk volna, fiataljaink mindvégig érett futballt mutattak be. A hibákat ki kell javítanunk, de a csapat alapjátéka bíztató a jövőre nézve!


Címkék:

Kapcsolódó hírek

U19: Győzelem Montenegró legjobbjai ellen
U19: Győzelem Montenegró legjobbjai ellen

A magyar férfi U19-es válogatott győzelemmel folytatta szereplését a vajdasági Vilotic-tornán.

U19: Fiatal csapatunk alulmaradt Izraellel szemben
Meccsbeszámoló
U19: Negyedik hely a Vilotic-tornán

A magyar férfi U19-es válogatott győzelemmel folytatta szereplését a vajdasági Vilotic-tornán.