Gyakorló meccset játszott az U17-es válogatott
U19 férfi   |   Archívum   |   2009. február. 07., 18:18
Gyakorló meccset játszott az U17-es válogatott

Csütörtök óta immár ötödik alkalommal edzőtáboroznak együtt a tavaszi Eb-selejtezőkre készülő U17-es és U19-es válogatott tagjai.

A múlt szombaton az U19-esek játszottak edzőmérkőzést, most pedig az U17-esek: a fiatalok 1-0-ás félidő után 3-1-re győztek a Vasas U19-es csapata ellen. A korosztályos válogatott góljait Gyurján Bence, Bogdán Márk és Magos Mátyás szerezte.

A vezető gól az első félidő derekán esett, Gyurján Bence kilépett a védők közül, majd 15 méterről a kapu közepébe lőtt. A fordulást követően gyorsan megduplázódott a válogatott előnye, egy szabadrúgás után a sorfalról a labda Bogdán Márk elé pattant, ő pedig 18 méterről a hálóba bombázott. A 65. percben Magos Mátyás tört be a 16-osra, s 11 méterről a kapus felett a hálóba emelt. A Vasas a finisben szépített ugyan, de a meggyőző teljesítményt mutató válogatott győzelmét nem fenyegette veszély.

- Apránként, lépésről lépésre kell építkeznünk, és a fejlődés érzékelhető is – nyilatkozta a mérkőzés után Wilco van Buuren, az utánpótlás-válogatottak mellett dolgozó edzői csapat vezetője. – A csapat fokozatosan lendült játékba, a második félidőben volt meggyőzőbb. Fontos, hogy viszontláttam azt, amit gyakoroltak a játékosok, és amit a megbeszélésen kértem tőlük. A meccs mindenképpen hasznos volt, jól illeszkedett a felkészülésbe.


Címkék:

Kapcsolódó hírek

U19: Győzelem Montenegró legjobbjai ellen
U19: Győzelem Montenegró legjobbjai ellen

A magyar férfi U19-es válogatott győzelemmel folytatta szereplését a vajdasági Vilotic-tornán.

U19: Fiatal csapatunk alulmaradt Izraellel szemben
Meccsbeszámoló
U19: Negyedik hely a Vilotic-tornán

A magyar férfi U19-es válogatott győzelemmel folytatta szereplését a vajdasági Vilotic-tornán.