Edzés, majd mérkőzés Agárdon
U19 férfi   |   Archívum   |   2007. február. 20., 17:58
Edzés, majd mérkőzés Agárdon

U17-es válogatottunk labdarúgói a keddi napot Agárdon töltötték. Az MTK Budapest meghívásának eleget téve a csapat tagjai a kék-fehérek utánpótlás-centrumában, a Sándor Károly Labdarúgó Akadémián vettek részt egy intenzív, másfél órás tréningen, majd délután megmérkőztek az MTK U19-es csapatával.

Minimális vereség

A csapat idei legfontosabb feladatára, a franciaországi Eb-selejtező minitornára készül, amelynek során március 26-án, hétfőn vívja első mérkőzését Finnország ellen. Két nappal később Norvégia lesz az ellenfél, a zárónapon, március 31-én pedig a házigazdákkal csap össze a válogatott.

Szokolai László a Gulácsi Péter - Szokol Zsolt, Varga Domonkos (Merczel Zsolt), Kádár Tamás (Klein Attila) Bogyinszky Attila - Litauszki Róbert (Simon Ádám), Sörny Ottó (Sváb Dániel) - Nikischer György, Simon András, Nagy Dávid - Molnár Marcell összeállításban játszatta a gárdát, amely 2-2-es félidő után 3-2-es vereséget szenvedett. A válogatott két gólját Molnár Marcell és Nagy Dávid szerezte.

- Remek iramú mérkőzés volt, amelyen mindkét csapat tagjai nagyon hajtottak, komoly erőfeszítéseket tettek a győzelem érdekében - mondta a találkozó után Szokolai László szövetségi edző. - A nagy küzdelem sok helyzetet eredményezett, a lehetőségek közül az MTK eggyel többet tudott kihasználni, mint mi.

A csapat tagjai jövő szerdán ismét találkoznak, akkor Szegeden vesznek részt egy tréningen, majd játszanak edzőmeccset. Március 6-án és 8-án határmenti mérkőzést játszik a csapat - az ellenfél mindkét alkalommal Szlovénia lesz.


Címkék:

Kapcsolódó hírek

U19: Győzelem Montenegró legjobbjai ellen
U19: Győzelem Montenegró legjobbjai ellen

A magyar férfi U19-es válogatott győzelemmel folytatta szereplését a vajdasági Vilotic-tornán.

U19: Fiatal csapatunk alulmaradt Izraellel szemben
Meccsbeszámoló
U19: Negyedik hely a Vilotic-tornán

A magyar férfi U19-es válogatott győzelemmel folytatta szereplését a vajdasági Vilotic-tornán.