Dublinban a Várhidi-csapat
U19 férfi   |   Archívum   |   2007. május. 12., 21:21
Dublinban a Várhidi-csapat

A Várhidi Péter vezette U19-es válogatott keret szombat délután repülőre ült és elutazott Dublinba. A mieink elsőként a németekkel, majd a bolgárokkal, végül a házigazda írekkel mérkőznek meg az Eb-döntőbe jutásért.

 

Az U19-es válogatott támogatója
a Market Építő Zrt




A Horváth Cs. Attila MLSZ elnökségi tag vezette küldöttség – amelynek tagja Mészöly Kálmán elnöki tanácsadó is - jó hangulatban indult el az ír fővárosba. A mieink hamar megkezdhették az ismerkedést az ellenféllel, hiszen ugyanezen a repülőgépen utazik a csoportellenfél bolgár válogatott is.

Az esélyekkel kapcsolatban Várhidi Péter, az U19-es válogatottat is irányító szövetségi kapitány elmondta: a lehető legjobb eredményt szeretnék elérni az ír fővárosban. Fiatal játékosokról van szó, akiknek formája meccsről meccsre változhat, ám természetesen valamennyien bíznak a jó szereplésben.

U19-es válogatottunk hétfőn kezdi meg szereplését a selejtezőtornán Németország ellen, a mérkőzés magyar idő szerint 15 óra 30 perckor lesz Bray-ben. Két nappal később, szintén ebben az időpontban a Belfield Parkban Bulgária lesz az ellenfél, a házigazdával, az ír válogatottal pedig a zárónapon, május 19-én, szombaton 20 órakor, Droghedában mérkőzik meg a csapat.

A magyar válogatott mérkőzései:

Május 14., hétfő, 15. 30
Magyarország – Németország

Május 16., szerda, 15. 30
Magyarország – Bulgária

Május 19., szombat, 20.00
Írország – Magyarország


Címkék:

Kapcsolódó hírek

U19: Győzelem Montenegró legjobbjai ellen
U19: Győzelem Montenegró legjobbjai ellen

A magyar férfi U19-es válogatott győzelemmel folytatta szereplését a vajdasági Vilotic-tornán.

U19: Fiatal csapatunk alulmaradt Izraellel szemben
Meccsbeszámoló
U19: Negyedik hely a Vilotic-tornán

A magyar férfi U19-es válogatott győzelemmel folytatta szereplését a vajdasági Vilotic-tornán.