A ráckevei tornára időzít az U17-es válogatott
U19 férfi   |   Archívum   |   2008. július. 26., 19:23
A ráckevei tornára időzít az U17-es válogatott

Az augusztus 6-9. között megrendezendő hagyományos ráckevei tornára készülő U17-es válogatott szerda óta Szombathelyen edzőtáborozik. Zsivoczky Gyula együttese szombaton edzőmeccset játszott a ZTE U19-es gárdájával - a mérkőzést a zalaiak nyerték 1-0-ra.

A válogatott Roma Gábor (Ambrusics Róbert a 60. percben) - Tar Krisztián, Ízing Martin, Otikba Kenneth (Kator Bence a 62. percben ), Farkas Márk (Tóbiás Zsolt az 62. percben) - Szakály Attila (Kisistók Dominik az 58. percben), Nagy Armand (Burcsik Martin az 50. percben) - Skriba Máté, Ponczok Csaba, Gyurján Bence - Oláh Zsolt (Baracskai Roland az 53. percben) összeállításban lépett pályára.

A szakadó esőben küzdelmes mérkőzést vívtak a csapatok. A találkozó egyetlen gólját Polareczki szerezte a 66. percben. Válogatottunkban apróbb sérülés miatt nem léphetett pályára Magos Mátyás és Angyal Norbert.

- Az eső ellenére jó iramú mérkőzést játszottunk - nyilatkozta honlapunknak Zsivoczky Gyula. - A pénteki három edzés után játékosaim kissé fáradtan mozogtak, de ez nem is baj, hiszen a ráckevei tornára készülünk. Ott már frissen és jól fogunk játszani, a mai meccs még a felkészülést szolgálta.

A fiatalok szerdáig táboroznak Szombathelyen, s egy egymásközti meccsel fejezik be az összetartást. Legközelebb augusztus 3-án találkoznak Dunavarsányban, s onnan mennek majd a ráckevei tornára, amelyen augusztus 6-án 17. 30-kor Lengyelország ellen mutatkoznak be.


Címkék:

Kapcsolódó hírek

U19: Győzelem Montenegró legjobbjai ellen
U19: Győzelem Montenegró legjobbjai ellen

A magyar férfi U19-es válogatott győzelemmel folytatta szereplését a vajdasági Vilotic-tornán.

U19: Fiatal csapatunk alulmaradt Izraellel szemben
Meccsbeszámoló
U19: Negyedik hely a Vilotic-tornán

A magyar férfi U19-es válogatott győzelemmel folytatta szereplését a vajdasági Vilotic-tornán.