A Németország elleni kezdőcsapat
U19 férfi   |   Archívum   |   2007. május. 13., 17:55
A Németország elleni kezdőcsapat

A szombat esti utazás és éjszakai érkezés után vasárnap délelőtt pihenőt adott az U19-es válogatott tagjainak Várhidi Péter. A szakvezető délben tartott edzést, a foglalkozásra azonban nem a legoptimálisabb körülmények között került sor.

 

Az U19-es válogatott támogatója
a Market Építő Zrt




A kifutópálya mellett edzett a csapat

A reptér mellett edzett a csapat

A foglalkozást a repülőtér közvetlen közelében vezényelte le az edző, egy ideálisnak távolról sem nevezhető, itt-ott kikopott, gidres-gödrös pályán. Ha a felszálló gépek fülsiketítő zajában az edzők nem is adhattak sok utasítást, arra azért figyeltek, hogy megóvják a játékosokat: a veszélyesebb gödröket jelzőbójákkal jelölték meg, nehogy megsérüljön valaki. Néhány labdát el is veszített a csapat, mert a pontatlanabb lövések után nem mindegyiket sikerült megtalálni a pálya melletti bozótban.

Miután megérkezett a busz - várni kellett rá, mert miután kitette a mieinket, elment a reptérre a német válogatottért, és némi késéssel érkezett vissza - a csapat visszatért a szállodába.

- Természetesen mindenképpen a győzelem a célunk Németország ellen – mondta a tréning után Várhidi Péter - Úgy érzem, csapatunk egységes, és eléggé elszánt is ahhoz, hogy bárkivel felvegye a versenyt. A játékosokat megkértem hogy az előttünk álló napokban ne foglalkozzanak semmivel, csakis az előttünk álló feladatokkal. Tudjuk, hogy nagyon nehéz dolgunk lesz, hiszen az írek és a portugálok erejét ismerjük, nemrégiben láttam őket egy Portugáliában megrendezett nemzetközi tornán. A bolgárokat holnap nézzük meg, ők a mi meccsünk után játszanak majd Írország ellen.

A hangulattal nem volt baj

Az U19-es gárdát is irányító szövetségi kapitány kihirdette a hétfői, Németország elleni kezdőcsapatot: Somodi Bence - Nagy József, Pintér Ádám, Sipos Tamás, Vadnai Dániel - Filkor Attila, Vass Ádám, Mészáros Márk - Stieber Zoltán - Farkas Balázs, Németh Krisztián


Hétfőn délelőtt taktikai megbeszélésen vesznek részt a játékosok, majd az ebéd és egy rövid pihenő után, magyar idő szerint 15. 30-kor következik az Eb-selejtező minitorna első találkozója, a Magyarország - Németország mérkőzés.

A magyar válogatott mérkőzései:

Május 14., hétfő, 15. 30
Magyarország – Németország

Május 16., szerda, 15. 30
Magyarország – Bulgária

Május 19., szombat, 20.00
Írország – Magyarország


Címkék:

Kapcsolódó hírek

U19: Győzelem Montenegró legjobbjai ellen
U19: Győzelem Montenegró legjobbjai ellen

A magyar férfi U19-es válogatott győzelemmel folytatta szereplését a vajdasági Vilotic-tornán.

U19: Fiatal csapatunk alulmaradt Izraellel szemben
Meccsbeszámoló
U19: Negyedik hely a Vilotic-tornán

A magyar férfi U19-es válogatott győzelemmel folytatta szereplését a vajdasági Vilotic-tornán.