A középpályán verhetjük meg az íreket
U19 férfi   |   Archívum   |   2007. május. 18., 20:11
A középpályán verhetjük meg az íreket

Az U19-es válogatott támogatója a Market Építő Zrt



Az U19-es válogatott támogatója
a Market Építő Zrt


A péntek délutáni - viharos szélben megtartott - edzésen Várhidi Péter leginkább játékos, frisstő gyakorlatokat végeztetett az U19-es válogatott tagjaival. A szakvezető arra törekedett, hogy szombaton csapatunk a lehető leglabdabiztosabb legyen, s a fiatalok felszabadultan, jó hangulatban készüljenek az Írország elleni találkozóra. Valamennyi játékos részt vett az edzésen, azaz már mindenki egészséges - csupán Pintér Ádám mozgott külön a többiektől, de ő is vállalja a szereplést az utolsó Eb-selejtezőn.

- Kétszer is láttuk játszani az ír csapatot - mondta az edzés után Várhidi Péter -, és bár a házigazdák fizikálisan nagyon erősek, úgy érzem, játékban akár föléjük is kerekedhetünk. Nagyon sok labda nélküli mozgásra lesz szükség ahhoz, hogy kerüljük a párharcokat, mert azokban jobbak az írek. Fontos, hogy a középpályán létszámfölényt alakíthassunk ki, de a súlypontáthelyezések is nagyon lényegesek lesznek. Tudjuk, hogy a továbbjutást illetően nem csak a mi kezünkben van a döntés, ám szeretnénk úgy búcsúzni Írországtól, hogy nem szakad meg egy éve tartó veretlenségi sorozatunk.

Az U19-es válogatott szombati, Írország elleni várható kezdőcsapata: Somodi Bence - Nagy József, Pintér Ádám, Sipos Tamás, Vadnai Dániel - Filkor Attila, Nagy Sándor, Mészáros Márk - Stieber Zoltán - Farkas Balázs, Németh Krisztián

Együttesünk magyar idő szerint 20 órakor lép pályára Írország ellen. A számunkra a saját meccsünkhöz hasonlóan sorsdöntő Németország - Bulgária mérkőzés ugyanebben az időben kezdődik.

Az Eb-selejtező minitorna állása:

1. Németország 4 pont
2. Írország 3 pont
3. Magyarország 2 pont
4. Bulgária 1 pont

Május 19., szombat, 20.00
Írország – Magyarország


Címkék:

Kapcsolódó hírek

U19: Győzelem Montenegró legjobbjai ellen
U19: Győzelem Montenegró legjobbjai ellen

A magyar férfi U19-es válogatott győzelemmel folytatta szereplését a vajdasági Vilotic-tornán.

U19: Fiatal csapatunk alulmaradt Izraellel szemben
Meccsbeszámoló
U19: Negyedik hely a Vilotic-tornán

A magyar férfi U19-es válogatott győzelemmel folytatta szereplését a vajdasági Vilotic-tornán.