A hosszú kihagyás ellenére nyerni tudott a csapat
U19 férfi   |   Archívum   |   2007. április. 24., 13:02
A hosszú kihagyás ellenére nyerni tudott a csapat

Az U19-es válogatott támogatója a Market Építő Zrt

Az Eb-selejtezőkre készülő U19-es válogatott tagjai hosszú szünet után találkoztak újra, és bár a hétfőn megrendezett edzőmeccsen érződött a kihagyás miatti összeszokatlanság, a Várhidi Péter vezette együttes erejét mutatja, hogy vesztett helyzetből is győzni tudott a gárda.


Az U19-es válogatott támogatója
a Market Építő Zrt




Különböző játékstílusokat kell ötvözni

Várhidi Péter együttese szerdán 11 órakor a szlovákiai Salában ismét pályára lép, s mint a korosztályos válogatott vezetését is ellátó szövetségi kapitány elmondta, a barátságos találkozókat alárendeli az Eb-selejtezőkre való felkészülésnek.

- A csapat tagjai régen találkoztak, és ez hat a csapatjátékunkra. Ehhez hozzá kell számítani azt is, hogy mindenki más és más közegből érkezik vissza a válogatotthoz – mondta el Várhidi Péter. - Filkor Attilának például az olasz, Farkas Balázsnak az ukrán, Gyömbér Gábornak a brazil, Németh Krisztiánnak pedig a magyar bajnokság sajátosságainak kell megfelelnie hétről-hétre, így természetes, hogy 'nem beszélnek' azonnal egy nyelvet a pályán a fiúk. Ugyanakkor a játékosok akaraterejével és motivációjával soha nem volt gondom, ezért bízom abban, hogy a kevés együtt töltött idő, és a rohamléptekben elvégzett felkészülés ellenére ütőképes gárdát alkotunk a májusi, írországi tétmeccseken.

A szerdai újabb megmérettetéssel kapcsolatban Várhidi Péter megelőlegezte: valószínűleg egészen más összeállításban küldi pályára csapatát idegenben.

„Fontos számomra, hogy minden kerettag állapotáról, formájáról, hozzáállásáról információim legyenek, ezért azoknak is lehetőséget kívánok biztosítani, akik nem jutottak Győrben lehetőséghez.” - mondta el honlapunknak a szakvezető.


Címkék:

Kapcsolódó hírek

U19: Győzelem Montenegró legjobbjai ellen
U19: Győzelem Montenegró legjobbjai ellen

A magyar férfi U19-es válogatott győzelemmel folytatta szereplését a vajdasági Vilotic-tornán.

U19: Fiatal csapatunk alulmaradt Izraellel szemben
Meccsbeszámoló
U19: Negyedik hely a Vilotic-tornán

A magyar férfi U19-es válogatott győzelemmel folytatta szereplését a vajdasági Vilotic-tornán.