A csapat másodszor is legyőzte Szlovákiát
U19 férfi   |   Archívum   |   2007. március. 21., 15:22
A csapat másodszor is legyőzte Szlovákiát

Női U19-es válogatottunk kedden Szencen 2-0-ra győzött Szlovákia együttese ellen. Markó Edina gárdája szerdán Győrben újra megmérkőzött a szlovák csapattal - és ismét 2-0-ás sikert aratott.

Eb-selejtezők előtt a válogatott

A válogatott Papp Eszter (Szőcs Réka a szünetben) - Tóth Alexandra, Borbély Otilia (Varga Petra a 44. percben), Tálosi Szabina, Békefi Alexandra (Garamvölgyi Nikolett a 62. percben) - Stefán Anita (Szuh Erika a szünetben), Zágor Bernadett (Várkonyi Orsolya a 27. percben), Schuh Edina, Rácz Zsófia (Kopcsa Ramóna az 55. percben), Ferencsik Evelin - Jakabfi Zsanett (Váradi Ágnes a 62. percben) összeállításban szerepelt. Az első félidő utolsó percében Jakabfi Zsanett szerzett vezetést: kényszerítőzött Várkonyi Orsolyával, majd a elvitte a labdát a kapus mellett, s a hálóba gurított. Válogatottunk második gólját Ferencsik Evelin lőtte a 77. minutumban, a bal oldalon labdát szerzett, kapura fordult, majd lőtt, s a labda a jobb kapufáról pattant a hálóba.

- Kissé tompán kezdtük a mérkőzést, a játékosokon érződött a háromnapos edzőtáborozás során végzett munka és a keddi mérkőzés fáradtsága - nyilatkozta az mlsz.hu-nak Markó Edina. - A cserék azonban frissebbé tették a játékot, gyorsabban és pontosabban is futballoztunk a második félidőben, több helyzetet is kidolgoztunk, és akár nagyobb különbségű győzelmet is arathattunk volna. Ez a két mérkőzés fontos volt a keret kialakítása szempontjából, hiszen április tizedikétől Eb-selejzető minitornán veszünk részt Németországban.

Magyar női U19-es válogatott - Szlovákia 2-0 (1-0)
Gólszerző: Jakabfi Zsanett a 45., Ferencsik Evelin a 77. percben

A női U19-es válogatott vezetői az elutazás előtt még egy edzőmérkőzést szereznének játszatni az együttessel, ha lehet, férfi csapat ellen - a találkozó szervezése még folyamatban van.


Címkék:

Kapcsolódó hírek

U19: Győzelem Montenegró legjobbjai ellen
U19: Győzelem Montenegró legjobbjai ellen

A magyar férfi U19-es válogatott győzelemmel folytatta szereplését a vajdasági Vilotic-tornán.

U19: Fiatal csapatunk alulmaradt Izraellel szemben
Meccsbeszámoló
U19: Negyedik hely a Vilotic-tornán

A magyar férfi U19-es válogatott győzelemmel folytatta szereplését a vajdasági Vilotic-tornán.