Visszavágtak Telkiben a svájciak
U18 férfi   |   Csapat   |   2019. május. 17., 21:44
Visszavágtak Telkiben a svájciak

U18-as válogatottunk 2-0-ás vereséggel zárta a svájciak elleni csütörtöki felkészülési mérkőzését.

U18-as csapatunk kedden 1-0-ra legyőzte felkészülési mérkőzésen a svájci csapatot, az edzőtáborozás utolsó napján, csütörtökön ismét összemérte a tudását a két csapat Telkiben. A svájciak ugyanazt a gyors, szervezett futballt játszották, mint kedden, de ezúttal hatékonyabbak voltak a kapu előtt, és az első félidőben egy bal oldali beadás után megszerezték a vezetést. 

A fordulás után feljavult a magyar válogatott játéka, de a vendégek egy bedobást követő védelmi megingás után megduplázták az előnyüket. Nem sokkal később tizenegyeshez jutottunk, de ezt kihagytuk, így végül a labdabirtoklási fölényünk ellenére a szépítés sem lett meg, 0-2-re végződött a találkozó.

– Nagyjából ugyanazt kaptuk, mint az első meccsen, egy gyors, szervezett csapat ellen játszottunk, amely az első félidőben ránk tudta erőltetni az akaratát, és megérdemelten szerzett vezetést. A második félidőben átvettük a kezdeményezést, az ellenfél térfelén zajlott a játék, de a magas labdabirtoklási fölény ellenére sem tudtunk szépíteni, mert elöl hiányzott a kreativitás a játékunkból és nem voltunk kellően pontosak a tizenhatos közelében – értékelt a lefújás után Bene Ferenc szövetségi edző.

Magyarország-Svájc 0-2 (0-1)
Magyarország: Kiss Ágoston - Lakatos Benjámin (Huszti András, 72.), Varju Benedek (Szűcs Kornél, 46.), Farkas Marcell (Vágó Gábor, 80.), Kalmár Olivér - Nyári Patrik (Hidi Sándor, 46.), Radics Márton - Bukta Csaba (Törőcsik Péter, 72.), Cipf Dominik (Földi Botond, 72.), Kapronczai Gergely (Skribek Alen, 46.) - Kovács Máté (Tóth-Gábor Kristóf, 56.)


Címkék:

Kapcsolódó hírek

Pályán az U16-os és az U18-as válogatott
Pályán az U16-os és az U18-as válogatott

Férfi U18-as válogatottunk szerdán, U16-os válogatottunk pedig csütörtökön játszik felkészülési mérkőzést Telkiben.

Telkiben edzőtáborozott az U18-as válogatott
Meccsbeszámoló
Gyors gólváltás után döntetlen a görögök ellen

Férfi U18-as válogatottunk szerdán, U16-os válogatottunk pedig csütörtökön játszik felkészülési mérkőzést Telkiben.