U18: 1-0-s vereség Szlovákiában
U18 férfi   |   Csapat   |   2022. augusztus. 10., 20:16
U18: 1-0-s vereség Szlovákiában

Felkészülési mérkőzésen lépett pályára a férfi U18-as válogatott augusztus 10-én, szerda délután Szlovákia ellen. A dunaszerdahelyi mérkőzésen csapatunk 1-0-s vereséget szenvedett.

U18, Felkészülési mérkőzés

Dunaszerdahely

Szlovákia U18-Magyarország U18 1-0 (1-0)

Magyarország: Bánfalvi Gergő (Gyetván Márk, 46.)- Komlósi Bence (Kocsis Gergely, 46.), Kokovai Csongor, Almássy Levente, Major Marcell (Demeter Milán, 80.) - Vinger László (Manner Balázs, 57.), Menyhárt Barnabás (Vaskó Aurél, 67.), Dusinszki Szabolcs (Tóth Alex, 46.) - Pesti Zoltán, Átrók Zalán, Berényi Erik (Pócs Balázs, 80.)

A magyar férfi U18-as válogatott két és fél napos gyirmóti edzőtáborozást követően utazott Dunaszerdahelyre, ahol a szlovák U18-as válogatottal csapott össze. A mérkőzés elején jól játszott a magyar csapat, a vezetést azonban mégis a hazaiak szerezték meg. A fordulást követően mindkét együttes előtt adódtak lehetőségek, a mieink azonban nem tudták kihasználni a helyzeteiket, így a házigazdák 1-0-s győzelmet arattak. 

A lefújást követően Babó Levente szövetségi edző értékelt:

„A mérkőzés első felében jól játszottunk, a fiúk betartották a taktikai utasításokat, azonban sajnos az ellenfélnek sikerült betalálnia. A gólt követően kissé rendezetlenebbé váltunk, kiestünk a játékból. A fordulást követően kapkodóssá vált a játék, mindkét együttesnek volt esélye a gólszerzősre, nekünk azonban ez nem sikerült, így vereséget szenvedtünk. Van egy játékunk, amit fel szeretnénk építeni, ezen fogunk dolgozni a továbbiakban."


Címkék:

Kapcsolódó hírek

Pályán az U16-os és az U18-as válogatott
Pályán az U16-os és az U18-as válogatott

Férfi U18-as válogatottunk szerdán, U16-os válogatottunk pedig csütörtökön játszik felkészülési mérkőzést Telkiben.

Telkiben edzőtáborozott az U18-as válogatott
Meccsbeszámoló
Gyors gólváltás után döntetlen a görögök ellen

Férfi U18-as válogatottunk szerdán, U16-os válogatottunk pedig csütörtökön játszik felkészülési mérkőzést Telkiben.