Másodjára is döntetlen az osztrákok ellen
U18 férfi   |   Csapat   |   2022. október. 20., 15:45
Másodjára is döntetlen az osztrákok ellen

Férfi U18-as válogatottunk ezúttal gól nélküli mérkőzést játszott Szombathelyen Ausztria korosztályos csapatával.

A keddi 1-1 után Babó Levente öt helyen változtatott a kezdőcsapatán a csütörtöki visszavágóra, míg az osztrákok hét új játékossal álltak ki a találkozóra. A mérkőzés kiegyenlített játékot hozott, az első félidőben két nagy helyzetünk volt, Dusinszki Szabolcs és Klausz Milán járt közel a gólszerzéshez, de mindkét alkalommal kimaradt a lehetőség, míg a magyar kapu előtt egy osztrák szabadrúgás után a keresztlécről pattant ki a labda.
 
A második játékrész első felében a vendégek játszottak valamivel veszélyesebben, majd a félidő derekán a mieink átvették a kezdeményezést, de gólt egyik csapat sem tudott szerezni, így 0-0-lal ért véget a találkozó.
 
– A játékosok igyekeztek megvalósítani, amit kértünk tőlük, fegyelmezetten futballoztunk, de játékban a keddi mérkőzésen jobb teljesítményt nyújtottunk. Hasznos találkozók vannak mögöttünk, továbbra is az a célunk, hogy meccsről meccsre lépjünk előre, és megtaláljuk azokat a játékosokat, akik a jövő őszi tétmérkőzéseken erősségei lehetnek a korosztálynak – mondta a mérkőzés után Babó Levente szövetségi edző.
 
Magyarország-Ausztria 0-0
Magyarország: Bánfalvi Gergő - Ferencsik Bálint (Almássy Levente, 85.), Kocsis Gergely, Kokovai Csongor - Sebe Botond (Boros Zsombor, 55.), Tóth Alex, Vingler László (Manner Balázs, 55.), Major Marcell (Fábiánkovics István, 46.) - Dusinszki Szabolcs (Okeke Michael, 46.), Klausz Milán (Barkóczi Benedek, 66.), Göndör Alex  (Lapu Andor, 66.)

 


Címkék:

Kapcsolódó hírek

Pályán az U16-os és az U18-as válogatott
Pályán az U16-os és az U18-as válogatott

Férfi U18-as válogatottunk szerdán, U16-os válogatottunk pedig csütörtökön játszik felkészülési mérkőzést Telkiben.

Telkiben edzőtáborozott az U18-as válogatott
Meccsbeszámoló
Gyors gólváltás után döntetlen a görögök ellen

Férfi U18-as válogatottunk szerdán, U16-os válogatottunk pedig csütörtökön játszik felkészülési mérkőzést Telkiben.