Megérkezett Ukrajnába a futsalválogatott
Férfi futsal   |   Archívum   |   2013. szeptember. 15., 18:55
Megérkezett Ukrajnába a futsalválogatott

Vasárnap délután megérkezett Harkivba, az ukránok elleni keddi Eb-selejtező helyszínére a magyar futsalválogatott.

Sito Rivera szövetségi kapitány kora este már edzést is tartott játékosainak a Lokomotiv Kharkov csarnokában, a keddi play off mérkőzés helyszínén. A felkészülés hétfőn folytatódik, egy edzés és az ukránok videóelemzése szerepel a programban, a keddi találkozót magyar idő szerint 18 órakor rendezik (a meccset a Sport2 élőben közvetíti).

A keret két újonca, Andorka Kristóf és Szabó Péter az U21-es csapatból került a felnőtt kerethez, és mindketten abban reménykednek, hogy győztes debütálásban lesz részük.

- Kiélezett, szoros meccsre számítok az ukránok ellen, az elvégzett munka alapján úgy érzem, minden esélyünk megvan arra, hogy jó eredményt érjünk el. Újoncként sem érzem idegennek a társaságot, a beilleszkedést segíti, hogy klubcsapatomból több játékos is a kerethez tartozik, és mindenben támogattak az elmúlt napokban - mondta a Berettyóújfalu együttesében szereplő Szabó Péter.

Sito Rivera együttese három hete készül együtt, részt vett a Visegrádi Négyek Tornáján, majd az elmúlt egy hétben Móron edzőtáborozott.

- Sokat számított ez a három hét abban, hogy egységes csapatként működjünk, és minél jobban összeszokjunk, több játékos is van, aki idáig nem játszott még a felnőtt csapatban. Úgy gondolom, hogy az elmúlt időszakban rengeteget tanultunk, ez rám és a csapatra egyaránt igaz – mondta Andorka Kristóf.

Címkék:

Kapcsolódó hírek

Futsal: Küzdelmes meccsen vertük Kínát
Futsal: Küzdelmes meccsen vertük Kínát

A magyar futsalválogatott lejátszotta első mérkőzését horvátországi felkészülési minitornáján.

Horvátországi tornára utazott a futsalválogatott
Meccsbeszámoló
Futsal: Vereség a főpróbán

A magyar futsalválogatott lejátszotta első mérkőzését horvátországi felkészülési minitornáján.