Hibákat javított és pontrúgásokat gyakorolt a futsalválogatott
Férfi futsal   |   Archívum   |   2014. február. 14., 11:02
Hibákat javított és pontrúgásokat gyakorolt a futsalválogatott

A futsalválogatott kedden utazott el Mórra, és a csütörtöki Veszprém ellen mérkőzéssel zárta a háromnapos összetartást.

A programban napi két edzés, valamint videózás szerepelt, csütörtökön pedig a Veszprém ellen játszott edzőmérkőzést a válogatott. A csapat 10-2-re győzött, de Sito Rivera szövetségi kapitány célja nem elsősorban az edzőmérkőzésen való győzelem volt.

- A hollandok elleni vereségekből volt mit tanulnunk, így főként az ott tapasztalt hiányosságokat és hibákat igyekeztünk javítani, valamint a pontrúgásokat gyakoroltuk az elmúlt két és fél nap alatt. Nagyon fontosnak tartom, hogy rendszeresen megtartsuk az összetartásokat, hiszen ezek az edzőtáborok elengedhetetlenek a fejlődésünkhöz - mondta Sito Rivera.

A csapattal készült Horváth Norbert és Komáromi Péter, akik korábban az U21-es válogatottban kaptak szerepet kaptak, most viszont bebizonyíthatták, hogy a felnőttek között a helyük. Horváth nem tudott részt venni az összes gyakorláson, az egyik edzésen megsérült.

- Nagyon fontosnak tartom, hogy a korosztályos válogatottban szereplő játékosok felvegyék a felnőttek ritmusát és egy-két év alatt kellő tapasztalatot szerezzenek, amiből a későbbiekben lehet építkezni - nyilatkozta a spanyol szakember.

A válogatott következő ellenfele Görögország lesz egy páros meccsen, a barátságos találkozókra március 16-án Szombathelyen, egy nappal később Pápán kerül sor.

Címkék:

Kapcsolódó hírek

Futsal: Küzdelmes meccsen vertük Kínát
Futsal: Küzdelmes meccsen vertük Kínát

A magyar futsalválogatott lejátszotta első mérkőzését horvátországi felkészülési minitornáján.

Horvátországi tornára utazott a futsalválogatott
Meccsbeszámoló
Futsal: Vereség a főpróbán

A magyar futsalválogatott lejátszotta első mérkőzését horvátországi felkészülési minitornáján.