Futsal: túl sok volt az egyéni hiba Katalónia ellen
Férfi futsal   |   Archívum   |   2016. június. 20., 23:49
Futsal: túl sok volt az egyéni hiba Katalónia ellen

A magyar futsalválogatott katalóniai túrán vesz részt a héten, első felkészülési mérkőzésén 5-2-es vereséget szenvedett Katalónia válogatottjától.

Az első játékrészben háromszor is mattolták védelmünket a hazaiak, míg a mieink Harnisch Ákos látványos góljával szépítettek az eredményen a félidő végéig. A győri játékos egy nagyszerű lövőcsellel fektette el a védőket, majd hét méterről a bal felső sarokba lőtt. A folytatásban kétszer talált be a katalán válogatott, míg mi egy félpályás labdaszerzést követően Dróth Zoltán révén szereztünk egy gólt. A találkozó nagy részében a katalán válogatott dominált, többször látványos megoldásokat bemutatva, nehéz ellenfélnek bizonyult, így összességében megérdemelten nyerte meg háromgólos különbséggel a találkozót. A "visszavágót" kedden magyar idő szerint 9 órakor rendezik.

- Sok egyéni hibát követtünk el, amely megpecsételte a sorsunkat. Ellenfelünk rendkívül technikás, magasan képzett játékosokból állt, többen a spanyol, francia és olasz elsőosztályban futsaloznak. Holnap szeretnénk kijavítani a hibáinkat - mondta Sito Rivera az mlsz.hu-nak.

Katalónia - Magyarország 5-2 (3-1)

Magyarország: Tóth Gyula - Németh Péter, Rábl János, Harnisch Ákos, Dróth Zoltán
Cserék: Matkovics Gábor, Dávid Richárd, Gál István, Öreglaki Norbert, Szabó Péter, Apatini Márk, Klacsák Bence, Horváth Norbert, Szeghy Szabolcs
Gólszerzőink: Harnisch Ákos, Dróth Zoltán

Címkék:

Kapcsolódó hírek

Futsal: Küzdelmes meccsen vertük Kínát
Futsal: Küzdelmes meccsen vertük Kínát

A magyar futsalválogatott lejátszotta első mérkőzését horvátországi felkészülési minitornáján.

Horvátországi tornára utazott a futsalválogatott
Meccsbeszámoló
Futsal: Vereség a főpróbán

A magyar futsalválogatott lejátszotta első mérkőzését horvátországi felkészülési minitornáján.