Futsal: elindult a jegyárusítás az olaszok elleni vb-pótselejtezőre
Férfi futsal   |   Archívum   |   2016. március. 08., 14:43
Futsal: elindult a jegyárusítás az olaszok elleni vb-pótselejtezőre

A magyar futsalválogatott március 15-én 18 órától, felkészülési mérkőzést játszik Miskolcon Hollandia ellen, ezt követően március 22-én, szintén 18 órától Olaszország ellen lép pályára a csapat világbajnoki-pótselejtezőn, ugyancsak a miskolci Generali Arénában.

A válogatott első mérkőzésére, a hollandok elleni barátságos találkozóra ingyen léphetnek be a szurkolók, míg az olaszok ellen 1000 és 500 Ft-os árakon vásárolhatnak jegyeket az érdeklődők. A belépők megvásárolhatóak országszerte a TEX jegyirodáiban, korlátozott számban a helyszínen, valamint szurkolói kártyával online a meccsjegy.mlsz.hu-n

Harnisch Ákos, a válogatott alapembere szerint a vb-pótselejtezőn az olaszok az esélyesek, de a magyar válogatott nem adta fel előre a továbbjutási reményeit, meglepetésre készül a világ egyik legjobb csapata ellen.

- Úgy érzem, remek felkészülést jelent az olaszok elleni selejtezőre a hollandok elleni fellépés, ráadásul Miskolcon játszunk, ahol köztudottan szeretik az emberek futsalt, így sok szurkolóra számítunk. Természetesen most mindent a vb-pótselejtezőre való felkészülésnek rendelünk alá, a hollandok ellen szeretnénk begyakorolni azokat a taktikai elemeket melyeket alkalmazni akarunk majd. Az olaszok nagyon erősek, ők az esélyek a párharcunkban, hiszen stabilan a világranglista első öt helyezettje közé tartoznak, játékosaik topklubokban játszanak. Ettől függetlenül az a célunk, hogy meglepjük őket, és kijussunk Kolumbiába. A szlovákoknak is sikerült nyerniük ellenük a közelmúltban, így nem lehetetlen a feladat. – mondta Harnisch Ákos az mlsz.hu-nak.

A március 22-i vb-selejtező mérkőzés visszavágóját április 13-án rendezik az olaszországi Pratóban.

Címkék:

Kapcsolódó hírek

Futsal: Küzdelmes meccsen vertük Kínát
Futsal: Küzdelmes meccsen vertük Kínát

A magyar futsalválogatott lejátszotta első mérkőzését horvátországi felkészülési minitornáján.

Horvátországi tornára utazott a futsalválogatott
Meccsbeszámoló
Futsal: Vereség a főpróbán

A magyar futsalválogatott lejátszotta első mérkőzését horvátországi felkészülési minitornáján.