Futsal: edzőtábor és közönségtalálkozó Kecskeméten

2017. augusztus. 16., 14:01   |    

Futsal: edzőtábor és közönségtalálkozó Kecskeméten

Az Európa-bajnoki selejtező play-off körére készülő magyar futsalválogatott augusztus 21-én közönségtalálkozóval egybekötött nyílt edzésen vesz részt a kecskeméti Messzi István Sportcsarnokban.

A magyar válogatott szeptember 12-én, Miskolcon fogadja a lengyeleket, majd szeptember 26-án Koszalin városában mérkőzik meg ellenfelével, a párharc tétje a jövő évi, szlovéniai Európa-bajnokságon való részvétel lesz. A szeptember 12-i (Miskolc, Generali Aréna, 18.00 óra) összecsapásra szóló jegyek augusztus 21-én, hétfőtől vásárolhatóak meg a Ticket Express két budapesti jegyirodájában (TEX Syma, TEX Bálna), majd szeptember 7-től a miskolci Jégcsarnokban lehet elővételben hozzájutni a belépőkhöz.

A tétmeccsek előtt még két összetartás vár a válogatottra, augusztus 19-25. között Kecskeméten készül a csapat, majd a hónap végén Horvátországba utazik egy négyes nemzetközi tornára.

Sito Rivera szövetségi kapitány a hazai összetartásra bő keretet, 24 játékost hívott meg, a tapasztaltabb labdarúgók mellett több fiatal futsalos is bebizonyíthatja, hogy ott a helye a keretben a közelgő tétmeccseken. Két meghatározó játékos viszont nem lesz ott a többiekkel, a Kazahsztánban légióskodó Dróth Zoltán, valamint a nemrégiben Spanyolországba szerződött Harnisch Ákos klubkötelezettségei miatt nem tud hazautazni.

Az összetartás harmadik napján, augusztus 21-én 19.30-tól Sito Rivera nyílt edzést tart a csapatnak a Messzi István Sportcsarnokban, amely egyben közönségtalálkozó is lesz, a gyakorlás végén a szurkolók beszélgethetnek a keret tagjaival, lehetőség nyílik közös fotók készítésére és aláírások begyűjtésére is.

A válogatott kerete:

Kapusok:

Tóth Gyula (ETO FC Győr)
Alasztics Marcell (ETO FC Győr)
Tihanyi Csaba (Berettyóújfalu)
Matkovics Gábor (Bőny)

Mezőnyjátékosok:

Dávid Richárd (ETO FC Győr)
Klacsák Bence (ETO FC Győr)
Vas Ádám (ETO FC Győr)
Trencsényi János (Berettyóújfalu)
Gál István (Berettyóújfalu)
Rábl János (Berettyóújfalu)
Harmati Tamás (Berettyóújfalu)
Vattamány Dávid (Ferencváros)
Fekete Róbert (Dunaújváros)
Horváth Norbert (Dunaújváros)
Németh Péter (Dunaújváros)
Hosszú Ádám (Dunaújváros)
Pál Patrik (Dunaújváros)
Komáromi Péter (Ferencváros)
Horváth Benedek (Ferencváros)
Birinyi Balázs (Ferencváros)
Bita László (Dunakeszi)
Öreglaki Norbert (Haladás)
Szeghy Szabolcs (Aramis)
Nagy Imre (Nyírgyulaj)

Címkék:

Főszponzoraink
Szponzoraink