Futsal: edzőtábor és közönségtalálkozó Kecskeméten

2017-08-16 14:01:46

Az Európa-bajnoki selejtező play-off körére készülő magyar futsalválogatott augusztus 21-én közönségtalálkozóval egybekötött nyílt edzésen vesz részt a kecskeméti Messzi István Sportcsarnokban.

A magyar válogatott szeptember 12-én, Miskolcon fogadja a lengyeleket, majd szeptember 26-án Koszalin városában mérkőzik meg ellenfelével, a párharc tétje a jövő évi, szlovéniai Európa-bajnokságon való részvétel lesz. A szeptember 12-i (Miskolc, Generali Aréna, 18.00 óra) összecsapásra szóló jegyek augusztus 21-én, hétfőtől vásárolhatóak meg a Ticket Express két budapesti jegyirodájában (TEX Syma, TEX Bálna), majd szeptember 7-től a miskolci Jégcsarnokban lehet elővételben hozzájutni a belépőkhöz.

A tétmeccsek előtt még két összetartás vár a válogatottra, augusztus 19-25. között Kecskeméten készül a csapat, majd a hónap végén Horvátországba utazik egy négyes nemzetközi tornára.

Sito Rivera szövetségi kapitány a hazai összetartásra bő keretet, 24 játékost hívott meg, a tapasztaltabb labdarúgók mellett több fiatal futsalos is bebizonyíthatja, hogy ott a helye a keretben a közelgő tétmeccseken. Két meghatározó játékos viszont nem lesz ott a többiekkel, a Kazahsztánban légióskodó Dróth Zoltán, valamint a nemrégiben Spanyolországba szerződött Harnisch Ákos klubkötelezettségei miatt nem tud hazautazni.

Az összetartás harmadik napján, augusztus 21-én 19.30-tól Sito Rivera nyílt edzést tart a csapatnak a Messzi István Sportcsarnokban, amely egyben közönségtalálkozó is lesz, a gyakorlás végén a szurkolók beszélgethetnek a keret tagjaival, lehetőség nyílik közös fotók készítésére és aláírások begyűjtésére is.

A válogatott kerete:

Kapusok:

Tóth Gyula (ETO FC Győr)
Alasztics Marcell (ETO FC Győr)
Tihanyi Csaba (Berettyóújfalu)
Matkovics Gábor (Bőny)

Mezőnyjátékosok:

Dávid Richárd (ETO FC Győr)
Klacsák Bence (ETO FC Győr)
Vas Ádám (ETO FC Győr)
Trencsényi János (Berettyóújfalu)
Gál István (Berettyóújfalu)
Rábl János (Berettyóújfalu)
Harmati Tamás (Berettyóújfalu)
Vattamány Dávid (Ferencváros)
Fekete Róbert (Dunaújváros)
Horváth Norbert (Dunaújváros)
Németh Péter (Dunaújváros)
Hosszú Ádám (Dunaújváros)
Pál Patrik (Dunaújváros)
Komáromi Péter (Ferencváros)
Horváth Benedek (Ferencváros)
Birinyi Balázs (Ferencváros)
Bita László (Dunakeszi)
Öreglaki Norbert (Haladás)
Szeghy Szabolcs (Aramis)
Nagy Imre (Nyírgyulaj)

Kapcsolódó cikkek

"Éreztem, hogy bennünk van az erő!"

Dróth Zoltán, a románok elleni Eb-pótselejtező hőse és Sito Rivera szövetségi kapitány nyilatkozott az MLSZ TV-nek a kedd esti mérkőzés után.

Futsal: Márciusban Görögország a következő ellenfél

Sito Rivera szövetségi kapitány keddtől háromnapos összetartásra hívta a válogatott keretet. A program a csütörtöki, Veszprém elleni edzőmérkőzéssel zárul. A csapat bő egy hónap múlva már mérkőzéseket játszik: március 16-án és 17-én Görögország együttesét fogadja.

"Hatalmas bravúr lenne a nyolc közé kerülni az Eb-n"

A futsalválogatott szövetségi kapitánya, Sito Rivera az Európa-bajnokság előtt beszélt a kitűzött célokról és további érdekességekről az mlsz.hu-nak.

Kétgólos hátrányból vertük Kuvaitot

A Sito Rivera vezette magyar futsalválogatott az első félidőben nem tudott gólt szerezni a Kuvait elleni felkészülési meccsen, de a második játékrészben szerzett három találat végül győzelmet ért.

Főszponzoraink
Szponzoraink

Minden jog fenntartva 2017