"Éreztem, hogy bennünk van az erő!"
Férfi futsal   |   Archívum   |   2015. szeptember. 23., 09:47

Dróth Zoltán, a románok elleni Eb-pótselejtező hőse és Sito Rivera szövetségi kapitány nyilatkozott az MLSZ TV-nek a kedd esti mérkőzés után.

Dróth Zoltán két gólt szerzett a 4-3-as győzelemmel véget ért találkozón, közülük a másodikat még évekig fogják emlegetni a magyar szurkolók. A meccs hosszabbításának utolsó másodpercében, 3-3-nál fejelt a hálóba a győriek kiválósága, találata után "felrobbant" a debreceni Főnix-csarnok. Ez a gól, és persze az ezt megelőző bő egy óra remek játéka azt jelenti, hogy a magyar válogatott ott lesz a szerbiai Európa-bajnokságon.

- Nem is tudom, hogy mit mondjak... Biztos voltam benne, hogy megfordítjuk az eredményt 2-3 után, annyira éreztem a csapaton, hogy bennünk van az erő, és ki is jött. Megérdemeltük! - fogalmazott Dróth Zoltán az MLSZ TV-nek.



Sito Rivera szövetségi kapitány azt emelte ki, hogy a siker kizárólag a játékosok kemény munkájának az eredménye, de az is kellett hozzá, hogy tökéletes feltételek között készülhessen a csapat a tétmérkőzésekre.


Címkék:

Kapcsolódó hírek

Futsal: Küzdelmes meccsen vertük Kínát
Futsal: Küzdelmes meccsen vertük Kínát

A magyar futsalválogatott lejátszotta első mérkőzését horvátországi felkészülési minitornáján.

Horvátországi tornára utazott a futsalválogatott
Meccsbeszámoló
Futsal: Vereség a főpróbán

A magyar futsalválogatott lejátszotta első mérkőzését horvátországi felkészülési minitornáján.