A belgák ellen főpróbázik az U19-es futsalválogatott
Futsal Férfi utánpótlás   |   Szurkolók   |   2019. március. 04., 13:59
A belgák ellen főpróbázik az U19-es futsalválogatott

Március végén Grúziában lép pályára Eb-selejtező tornán a férfi U19-es válogatott. A tétmeccsek előtti utolsó felkészülési mérkőzéseit a csömöri csarnokban játssza Frank Tamás együttese.

Az UEFA idén első alkalommal rendez hivatalos Európa-bajnokságot az U19-es férfi válogatottak számára. A selejtező minitornákra március végén kerül sor, ezek győztesei alkotják majd a szeptemberi, lettországi Eb mezőnyét. A magyar válogatott nehéz csoportba került, március 24-től Georgiában lép pályára három mérkőzésen, a házigazdák mellett a török és az Eb-cím egyik nagy esélyesének számító spanyol válogatott lesz az ellenfele.

U19-es válogatottunk utolsó nemzetközi felkészülési mérkőzéseit kedden és szerdán játssza le Csömörön, ahol a belga válogatott lesz az ellenfele. A két együttes október végén Ostravában, egy nemzetközi tornán találkozott egymással, akkor a mieink 6-1-re győzni tudtak, és ezzel megnyerték a viadalt.

– A keretünk kialakult, az utolsó felkészülési mérkőzéseinken már a játékunk finomhangolása a cél. Az elmúlt időszakban elvégeztük azt a munkát, amit elterveztünk, készen állunk a tétmérkőzésekre. A belgák elleni erőfelmérő sokat elárul majd az aktuális formánkról, bízom benne, hogy javulni tudunk az előző mérkőzéseinkhez képest, és kellő önbizalmat is szerzünk a selejtezők előtt – mondta a mérkőzések előtt az mlsz.hu-nak Frank Tamás.

A két válogatott kedden és szerdán is 17.00 órakor mérkőzik meg egymással a csömöri sportcsarnokban. A találkozókra ingyenes a belépés.

A magyar válogatott kerete:

Kapusok:

Dohány Dominik (Aramis SE)
Győrfi Bálint (ETO SzC)

Mezőnyjátékosok:

Juhász Donát (Aramis SE)
Fekete Márk (Aramis SE)
Fekete Olivér (Aramis SE)
Nagy Kevin (Haladás)
Csóh Patrik (BME)
Gerencsér Antal (Haladás)
Szakasics Balázs (Haladás)
Sipos Robin (MVFC)
Soltész István (FTC)
Östör Martin (Szigetszentmiklós)
Rónaszéki Botond (BME)
Tama Ádám (ETO SZC)


Címkék:

Kapcsolódó hírek

Futsal U19: a szerbek nyerték a visszavágót
Futsal U19: a szerbek nyerték a visszavágót

Férfi U19-es futsalválogatottunk a szerdai 1-1-es döntetlen után csütörtökön 3-1-es vereséget szenvedett a szerbek elleni kecskeméti felkészülési ...

Futsal: Kecskeméten fogadja a szerbeket az U19-es válogatott
Meccsbeszámoló
Nyíregyházán fogadják az ukránokat U19-es futsalosaink

Férfi U19-es futsalválogatottunk a szerdai 1-1-es döntetlen után csütörtökön 3-1-es vereséget szenvedett a szerbek elleni kecskeméti felkészülési ...