Futsal: négy mérkőzés vár Ostravában az U19-es válogatottra
Futsal Férfi utánpótlás   |   Csapat   |   2018. október. 24., 14:45
Futsal: négy mérkőzés vár Ostravában az U19-es válogatottra

Csehországban folytatja felkészülését az Eb-selejtezők előtt álló U19-es futsalválogatott.

Férfi U19-es válogatottunk jövő márciusban játssza a jövő évi, lettországi korosztályos Európa-bajnokság selejtezőit, melynek sorsolását november 1-jén tartja az UEFA. A tavaszig tartó időszakban a Frank Tamás vezette csapat még több nemzetközi felkészülési mérkőzést is játszik, az elsőket e hét második felében, a csehországi Ostravában egy nemzetközi tornán.

A válogatott hétfőn kezdte meg a közös felkészülést, szerdán pedig útra kelt Ostravába, ahol csütörtökön az ukránok ellen lép pályára, majd pénteken a franciák, szombaton a szlovákok követeznek (vasárnap a helyosztókat rendezik).

A válogatott az elmúlt bő egy évben több nemzetközi tornán is részt vett, tavasztól Frank Tamás szövetségi edző irányításával zajlott a kiválasztás.

– A csapat gerince már kialakult a korábbi nemzetözi mérkőzéseinken, de még keressük a végleges keretet a márciusi selejtezőkre, így most is szerepelnek újoncok a csapatban. Ostravában próbálunk minél több játéklehetőséget biztosítani a keret minden tagjának, de az eredményesség sem mellékes, szeretnénk minél jobb teljesítménnyel zárni a viadalt –  mondta Frank Tamás az mlsz.hu-nak.

A magyar válogatott kerete:

Kapusok: 

Dohány Dominik (Aramis)
Magyar Kristóf (ETO)

Mezőnyjátékosok:

Juhász Donát (Aramis)
Soltész István (Ferencváros)
Fekete Márk (Aramis)
Tama Ádám (ETO)
Tóth Máté (Haladás)
Daróczi Dávid (MVFC)
Rónaszéki Botond (BME)
Sipos Robin (MVFC)
Gyenese Ádám (Haladás)
Fekete Olivér (Aramis)
Kártik Zsombor (MVFC)
Gerencsér Antal (Haladás)

 


Címkék:

Kapcsolódó hírek