Várhidi: Nincs könnyű ellenfél, mi sem vagyunk azok
Férfi A-válogatott   |   Válogatottak Archív   |   2007. november. 12., 13:49
Várhidi: Nincs könnyű ellenfél, mi sem vagyunk azok

A hétfő délutáni első közös edzéssel kezdi meg válogatottunk a felkészülést a szombati, kisinyovi Moldova, illetve a jövő szerdai budapesti, Görögország elleni Európa-bajnoki selejtezőre. A keret tagjai hétfő délelőtt az MLSZ-ben találkoztak, de egyelőre elég hiányos a társaság, mert többek között Gera Zoltán, Juhász Roland és Tőzsér Dániel is csak délután, vagy holnap csatlakozik a többiekhez.

A jó sorozat folytatása a cél

Várhidi Péter szövetségi kapitány a névsorolvasást követő sajtótájékoztatón annyival egészítette ki mindezt, hogy bizonytalan a sérüléssel bajlódó Vass Ádám játéka,

Az MLSZ-ben gyűltek össze a játékosok
és bár a középpályás hazaérkezett, sorsáról csak a tüzetes orvosi vizsgálatok döntenek majd. A kapitány a két meccs esélyeit latolgatva annyit mondott, hogy soron következő ellenfeleink merőben más játékfelfogásban küzdenek majd ellenünk. Ahogyan eddig, úgy természetesen a következő meccseken is a győzelem a cél, de nehéz lesz folytatni a ragyogó őszi sorozatot, mert a moldávok is felszálló ágban vannak, a görögök pedig vagy úgy lépnek pályára ellenünk, hogy már csoportelsők, és felszabadultan futballozhatnak, vagy éppenséggel jövő szerdán kell kiharcolniuk ezt.

- Nincs könnyű ellenfél, és már mi sem vagyunk azok, szerintem hazai pályán már senki nem szeret velünk játszani - jelentette ki ezzel kapcsolatban a szövetségi kapitány.

Információk az mlsz.hu-n

Szekeres Tamás, a válogatott technikai igazgatója azt ígérte az újságíróknak, hogy az mlsz.hu-n keresztül kapnak majd információkat a válogatott pontos időbeosztásáról, mert a programot – hogy hol és mikor lesznek az edzések – nagyban befolyásolja az időjárás és a pályák állapota. Egy biztos: a hétfő délutáni első gyakorlásra az eredetileg kijelölt helyszínen, azaz a Vízművek sporttelepén kerül sor.

Hajnal Tamás, aki a csak kedden érkező csapatkapitányt, Gera Zoltánt helyettesítette a sajtótájékoztatón,
A hangulat szokás szerint remek
valamint Dunai Antal, a szövetség szakmai alelnöke egyformán arról az előnyére megváltozott hangulatról beszélt, amely a válogatottat övezi az olaszok augusztus 22-i legyőzése óta. Mindketten hangsúlyozták, hogy mind a csapaton belül, mind pedig „kifelé”, a közvélemény számára roppant fontos, hogy a széria folytatódjon, és a két évzáró mérkőzés után úgy következzen a hosszú téli szünet, hogy a hetek óta tartó jótékony változás tovább erősödjön.

Szépen fogynak a jegyek

Az IBUSZ sportiroda vezetőjétől, Gál Sándortól a sajtótájékoztató után érkezett az a biztató információ, amely szerint a várakozást felülmúlóan jól fogynak a belépők a Puskás Ferenc Stadionba. A jövő szerdán 20. 15-kor kezdődő selejtezőre elővételben eddig már több mint 5000 jegy talált gazdára.


Címkék:

Kapcsolódó hírek

Huszonegyedik mérkőzésére készül A-válogatottunk Görögország ellen
Huszonegyedik mérkőzésére készül A-válogatottunk Görögország ellen

Nyolcvan éve találkozott először hivatalos mérkőzésen a magyar és a görög válogatott. Az azóta eltelt évtizedekben hússzor csapott össze a két ...

Bernd Storck: Köszönjük a szurkolók támogatását!
Meccsbeszámoló
Ötödször játszunk Észtország ellen

Nyolcvan éve találkozott először hivatalos mérkőzésen a magyar és a görög válogatott. Az azóta eltelt évtizedekben hússzor csapott össze a két ...