Vanczák Vilmos gólt szerzett
Férfi A-válogatott   |   Válogatottak Archív   |   2007. november. 10., 22:18
Vanczák Vilmos gólt szerzett

Szombaton válogatott légiósaink egy része bajnoki mérkőzésen lépett pályára. Jó teljesítmény több is akadt, de gólt csak a svájci pontvadászatban szereplő Vanczák Vilmos tudott szerezni.

Az angol másodosztályban Fülöp Márton végigvédte a Leicester-Burnley összecsapást, csapata 1-0-ás vereséget szenvedett a vendégektől, a kapust csapata legjobbjai között említették a mérkőzés után

.Fülöpöt csapata legjobbjai között említették
A Halmosi Péterrel felálló Plymouth magabiztos, 3-0-ás győzelmet aratott a Norwich ellen, a magyar futballista végigjátszotta a mérkőzést. Balogh Béla is kezdő volt a Watford otthonába látogató Colchesterben, s bár akadtak hibái, végigjátszotta a 2-2-re végződő találkozót. Priskin Tamás nem kapott szerepet a hazaiaknál.

A Queen's Park Rangers a Crystal Palace otthonában ért el 1-1-es döntetlent, a vendégek hiába támadták végig a találakozót, és szerezték meg a vezetést, ismét a hajrában vesztettek pontokat.
Buzsáky a mezőny legjobb teljesítményét nyújtotta
Buzsáky Ákos végigjátszotta az összecsapást, gólpasszt adott és a mezőny legjobb teljesítményét nyújtotta.

Hajnal Tamás csapata, a forduló előtt a negyedik helyen álló Karlsruhe a Werder otthonában lépett pályára, és sima, 4-0-ás vereséget szenvedett. A magyar válogatott irányítója végigjátszotta a kilencven percet, de ezúttal nem tudott segíteni csapatának.

Vanczák Vilmos kezdőként lépett pályára a svájci Sion hazai bajnokiján, a válogatott védője góllal vette ki a részét a St. Gallen elleni 5-1-es sikerből. Feczesin Róbert és Vass Ádám- utóbbi sérülése miatt nem is játszott - nem sok sikerélménnyel gazdagodott a válogatott Eb-selejtezői előtt, az olasz másodosztályú Brescia hazai pályán 2-1-re kikapott az Albinoleffétől. Szélesi Zoltán végigjátszotta a Strasbourg bajnokiját a francia bajnokságban, de sok öröme neki sem lehetett, a Monaco 3-0-ra verte együttesét. Csizmadia Csaba a 64. percben állt be a Mattersburg gárdjába az osztrák pontvadászat szombati meccsén, csapata azonban 3-1-es vereséget szenvedett.


Címkék:

Kapcsolódó hírek

Huszonegyedik mérkőzésére készül A-válogatottunk Görögország ellen
Huszonegyedik mérkőzésére készül A-válogatottunk Görögország ellen

Nyolcvan éve találkozott először hivatalos mérkőzésen a magyar és a görög válogatott. Az azóta eltelt évtizedekben hússzor csapott össze a két ...

Bernd Storck: Köszönjük a szurkolók támogatását!
Meccsbeszámoló
Ötödször játszunk Észtország ellen

Nyolcvan éve találkozott először hivatalos mérkőzésen a magyar és a görög válogatott. Az azóta eltelt évtizedekben hússzor csapott össze a két ...