Változott a válogatott programja
Férfi A-válogatott   |   Válogatottak Archív   |   2008. február. 05., 13:11
Változott a válogatott programja

Tekintettel a hétfő esti, nem túl kedvező tapasztalatokra - a nappalihoz képest viszonylag hűvös idő, gyenge világítás, rossz talajú pálya - Várhidi Péter szövetségi kapitány kérésére változott a szerdai, Szlovákia elleni barátságos mérkőzésre készülő válogatottunk keddi programja.

Kihasználva a kitűnő, 20-22 fokos, napsütéses limasszoli időt és azt, hogy a vendéglátók egy jobb minőségű játékteret biztosítottak, csapatunk délelőtt tartott kiadós, több mint másfélórás edzést. A tréning programjában a meccsnapokat megelőző napokon szokásos feladatok végrehajtása szerepelt, valamint kétkapus játék - amelynek során a kapitány többször is megállította az akciókat, hogy többféle variációt is kipróbáljon. Az edzés végét a pontrúgások gyakorlása jelentette. Valamennyi játékos egészséges, mindenki egyforma edzésmunkát végzett.

Délutánra maradt az a felmérés és beszélgetés, amelyet dr. Nagy Sándor,

a csapat pszichológusa vezetett.

Némileg eltérően az eredetileg tervezettől, Várhidi Péter még a szerda esti meccset megelőző délelőttre is tervez egy edzést, s várhatóan ez után jelöli majd ki a szlovákok ellen pályára lépő kezdőtizenegyet.


Délután Nicosiában Görögország – Csehország mérkőzést rendeztek. A válogatott stábjának tagjai kihasználták az alkalmat, hogy megnézzék egyik leendő ellenfelünket – Görögország válogatottja május 24-én lesz vendégünk – és teljesen más csapatot láttak, mint novemberben, a budapesti magyar-görög meccsen.

- Úgy látszik, Otto Rehhagel keresi azokat a játékosokat, akik az Európa-bajnokságon szóba jöhetnek a keret tagjaiként – mondta el Várhidi Péter szövetségi kapitány -, mert csak két olyan játékos szerepelt a mérkőzésen, aki ellenünk is pályára lépett. Meglehetősen eseménytelen meccs volt, amelyet Görögország egy lesgóllal nyert meg. Sok tapasztalatot nem szereztünk, de legalább láttuk a görög válogatott tartalékait.

Szlovákia - Magyarország
Barátságos mérkőzés
Limasszol, szerda 18 00, (Sport1)


Címkék:

Kapcsolódó hírek

Huszonegyedik mérkőzésére készül A-válogatottunk Görögország ellen
Huszonegyedik mérkőzésére készül A-válogatottunk Görögország ellen

Nyolcvan éve találkozott először hivatalos mérkőzésen a magyar és a görög válogatott. Az azóta eltelt évtizedekben hússzor csapott össze a két ...

Bernd Storck: Köszönjük a szurkolók támogatását!
Meccsbeszámoló
Ötödször játszunk Észtország ellen

Nyolcvan éve találkozott először hivatalos mérkőzésen a magyar és a görög válogatott. Az azóta eltelt évtizedekben hússzor csapott össze a két ...