Válogatott: szurkolói információk, transzparensek hitelesítése
Férfi A-válogatott   |   Válogatottak Archív   |   2014. november. 11., 11:22
Válogatott: szurkolói információk, transzparensek hitelesítése

A pénteki mérkőzésre bevihető transzparensek elektronikus úton történő elbírálását 2014. november 12-ig kérhetik a szurkolók.

A magyar válogatott november 14-én, 20.45-kor a finn válogatottal játszik Európa-bajnoki selejtező mérkőzést a Groupama Arénában. Kérjük a Groupama Arénába kilátogató nézőket, hogy a belépőjegyen feltüntetett beléptetési pontokat vegyék igénybe, és a jegyen szereplő ülőhelyet foglalják el.

Kérjük szurkolóinkat, hogy vegyék figyelembe a kihelyezett Pályarendszabályok előírásait, illetve ellenőrizzék, hogy mely tárgyak (esernyő, üveg, hajlakk, parfüm, stb.) nem vihetőek be a sportlétesítmény területére. A stadionba be nem vihető eszközöket a beléptetési kapuknál a rendezők átveszik, megőrzik és a mérkőzés végén a tulajdonosának visszaszolgáltatják.

Az elmúlt időszakban a válogatott mérkőzések előtt minden esetben meghirdettük a transzparensek kötelező hitelesítését. A zászlóval, transzparenssel rendelkező nézők betartották a szabályokat, ezért a hazai válogatott mérkőzések után a szövetséget semmiféle joghátrány nem érte.

A hivatalos magyar zászlók (a zászlókban városnevekkel) a továbbiakban is minden korlátozás és engedély nélkül bevihetőek a mérkőzésre. Ezeket a zászlókat a beléptetési pontoknál a rendezők ellenőrzik.

A nézők megfelelő kiszolgálása érdekében a magyar–finn és a magyar–orosz mérkőzésekre a szervező lehetőséget biztosít arra, hogy a transzparenssel, zászlókkal rendelkező nézők előzetesen elektronikus úton elküldjék a biztonsag@mlsz.hu email címre a bevinni kívánt feliratot ábrázoló fényképet. A beküldött anyagok elbírálásáról a szervező minden esetben írásban reagál.

A pénteki mérkőzésre bevihető transzparensek elektronikus úton történő elbírálását 2014. november 12-ig kérhetik a szurkolók. Felhívjuk a szurkolók figyelmét, hogy a rasszista tartalmú megnyilvánulásokat az UEFA vasszigorral bünteti. A rasszista, kirekesztő megnyilvánulások súlyos károkat okoznak a válogatottnak, a magyar labdarúgásnak, és stadionbezárást eredményezhetnek a következő tétmérkőzésekre.

A sportlétesítmény melletti Albert Flórián utcában részleges útvonalzárás lesz a mérkőzés előtt, a közforgalmú járműveken kívül, kizárólag a P1, P2 parkolójeggyel rendelkező gépkocsik hajthatnak be.

Címkék:

Kapcsolódó hírek

Huszonegyedik mérkőzésére készül A-válogatottunk Görögország ellen
Huszonegyedik mérkőzésére készül A-válogatottunk Görögország ellen

Nyolcvan éve találkozott először hivatalos mérkőzésen a magyar és a görög válogatott. Az azóta eltelt évtizedekben hússzor csapott össze a két ...

Bernd Storck: Köszönjük a szurkolók támogatását!
Meccsbeszámoló
Ötödször játszunk Észtország ellen

Nyolcvan éve találkozott először hivatalos mérkőzésen a magyar és a görög válogatott. Az azóta eltelt évtizedekben hússzor csapott össze a két ...