Válogatott: amit a jegyvásárlásról tudni kell
Férfi A-válogatott   |   Válogatottak Archív   |   2014. november. 07., 10:33
Válogatott: amit a jegyvásárlásról tudni kell

Alábbi összeállításunkban segítséget nyújtunk a válogatott mérkőzésekre szóló jegyek megvásárlásában.

Hol és hogyan lehet jegyet vásárolni a válogatott meccs(ek)re?
A válogatott mérkőzéseire jegyek válthatóak interneten, a meccsjegy.mlsz.hu oldalon, az így megvásárolt belépőket kinyomtatva lehet felhasználni a stadion kapuinál. Személyesen a Ticket Express négy budapesti irodájában (Ticket Express, 1061 Budapest, Dalszínház utca 10., Ticket Express - Bálna, Budapest, 1093 Budapest, Fővám tér 11-12., Ticket Express - SYMA Jegypénztár, 1146 Budapest, Dózsa György út 1., Ticket Express - West End, 1132 Budapest, Váci út 1-3, az információs pult mellett), vagy országszerte a Ticket Express partnerirodáiban (iroda kereső:http://www.eventim.hu/hu/outletek/) is megvásárolhatóak a belépők. Jegyváltás csak klubkártya/futballkártya használatával lehetséges.

How can I get ticket as a foreigner?
HFF offers the following possibilities for ticket purchasing to Hungarian national team matches for foreign citizens:

By showing passport tickets can be bought at the following Budapest ticket offices personally:

• Ticket Express, 1061 Budapest, Dalszínház utca 10.
• Ticket Express - Bálna, Budapest, 1093 Budapest, Fővám tér 11-12.
• Ticket Express - SYMA Jegypénztár, 1146 Budapest, Dózsa György út 1.
• Ticket Express - West End, 1132 Budapest, Váci út 1-3 (next to the information desk)

In case you are not able to buy tickets personally, there is a possibility to buy a voucher via the internet site meccsjegy.mlsz.hu This voucher should be changed for a valid entry ticket on the match venue as from 90 minutes before kick-off. These exchange locations will be indicated at the stadium on signage boards. Before the voucher exchange the personal identification of the ticketholder will be checked.

Finnish citizens can buy tickets only via their national football association. VIP tickets can be purchased only personally and with their passport (for personal identification) at one of the above mentioned ticket offices or they could buy VIP sector voucher via internet.

Milyen kártyát használhatok jegyvásárláskor?
Akár az MLSZ által kibocsátott Futballkártya, akár az egyesületek által kiadott klubkártya felhasználható a jegyvásárlás során. Internetes jegyvásárláskor elég a kártya száma és PIN kódja, de a kártyáját minden szurkoló hozza magával a mérkőzésre. Egy mérkőzésre egy kártyával csak egy jegy vásárolható.

Hol válthatok Futball- vagy klubkártyát?
Klubkártyát a kluboknál, Futballkártyát a budapesti kártyaponton, a Bálnában található Ticket Express irodában. Lehetőség van internetes előregisztrációra is a https://klubkartya.mlsz.hu oldalon, ez esetben 3-5 nap múlva lehet átvenni az elkészült Futballkártyát. Jelenleg az MLSZ, a DVTK, a Honvéd, az MTK, a PMFC és a Videoton FC kínál előregisztrációs lehetőséget a kiváltáshoz.

Hol vehetem át az előregisztrált kártyámat?
A klub által meghatározott klubkártya pontokon, amelyeket megtalál a https://klubkartya.mlsz.hu oldalon a regisztráció második lépésében. Az MLSZ által kibocsátott Futballkártya, illetve a DVTK és az MTK klubkártyájának esetében kérheti, hogy az elkészült kártyát a két budapesti mellett a 26 vidéki átvételi pont egyikén vehesse át.

Külföldi állampolgárként hogyan juthatok jegyhez?
Külföldi állampolgárok számára a következő lehetőségeket tudjuk felajánlani, hogy lehetővé tegyük a jegyvásárlásukat a válogatott mérkőzéseire:

Útlevelük bemutatásával, személyesen vásárolhatnak jegyet a négy budapesti Ticket Express jegyiroda valamelyikében:

• Ticket Express, 1061 Budapest, Dalszínház utca 10.
• Ticket Express - Bálna, Budapest, 1093 Budapest, Fővám tér 11-12.
• Ticket Express - SYMA Jegypénztár, 1146 Budapest, Dózsa György út 1.
• Ticket Express - West End, 1132 Budapest, Váci út 1-3 (Információs pult mellett)

Amennyiben nem tudnak személyesen elmenni jegyet vásárolni, lehetőségük van interneten, a meccsjegy.mlsz.hu oldalon egy utalványt vásárolni, mely utalványt a mérkőzés helyszínén, legkorábban másfél órával annak kezdete előtt tudnak érvényes belépőjegyre cserélni. A beváltóhelyet táblákkal fogjuk jelezni a stadionnál. A jegyvásárló személyazonosságát itt is ellenőrizzük, mielőtt az utalványát becserélnénk.

Finn állampolgárok csak a finn szövetségen keresztül juthatnak normál belépőjegyhez. VIP jegyet személyesen a négy TEX-iroda valamelyikében, az útlevél felmutatásával lehet vásárolni, illetve ugyanezen VIP szektorokba az interneten utalványt vásárolhatnak.

Fizethetek-e bankkártyával a jegyirodában?
Nem. A jegyirodában csak készpénzes fizetésre van lehetőség.

Használható-e a Nagyerdei Stadionkártya vagy az FTC Szurkolói klubkártya az MLSZ által üzemeltetett jegyértékesítési rendszerben?
Igen, mindkét kártya használható. Az FTC kártyája esetében a kártya bal oldalán található 6 jegyű számot kell beírni, de elé kell írni az FTC előtagot, pl. FTC123456.

Vásárolhatok-e rokonomnak, barátomnak jegyet?
Igen, egy személy több klubkártyával is vásárolhat jegyet (például elviheti egy barátjának a klubkártyáját is a pénztárba), de a jegy felhasználására csak a jegyen feltüntetett személy jogosult. A pénztárban jegyvásárláshoz csak a fizikailag is jelen lévő klubkártya használható. Interneten történő vásárláskor barátunk, családtagunk számára is meg tudjuk venni a jegyet, ehhez a klubkártya számokat kell ismernünk. Figyelem, a felhatalmazás nélküli kártya-, vagy kártyaszám használat személyes adattal való visszaélésnek minősül!

Címkék:

Kapcsolódó hírek

Huszonegyedik mérkőzésére készül A-válogatottunk Görögország ellen
Huszonegyedik mérkőzésére készül A-válogatottunk Görögország ellen

Nyolcvan éve találkozott először hivatalos mérkőzésen a magyar és a görög válogatott. Az azóta eltelt évtizedekben hússzor csapott össze a két ...

Bernd Storck: Köszönjük a szurkolók támogatását!
Meccsbeszámoló
Ötödször játszunk Észtország ellen

Nyolcvan éve találkozott először hivatalos mérkőzésen a magyar és a görög válogatott. Az azóta eltelt évtizedekben hússzor csapott össze a két ...