Ukrajna az első idei ellenfél
Férfi A-válogatott   |   Válogatottak Archív   |   2008. január. 21., 12:16
Ukrajna az első idei ellenfél

Válogatottaink közül az első hivatalos mérkőzéseket 2008-ban a teremlabdarúgó csapat vívja. Kozma Mihály gárdája január 27-28-án Oroszország, Ukrajna és Horvátország társaságában négyestornán szerepel Jekatyerinburgban.

Elsődleges cél a felkészülés

A válogatott tagjai pénteken utaznak a közép-oroszországi városba, Jekatyerinburgba és első meccsüket 27-én, vasárnap (magyar idő szerint) reggel 9 órakor játsszák az Európa élvonalába tartozó ukránokkal. Ezen a napon rendezik az orosz-horvát meccset is. A két győztes másnap 15 órakor méri össze tudását a döntőben, míg a bronzmeccset 13 órakor rendezik.

- Egy válogatott csapat számára mindig fontos az eredmény - fogalmazott honlapunknak nyilatkozva Kozma Mihály szövetségi edző -, ám ezúttal elsődleges célunk az, hogy megfelelően felkészüljünk a februári vb-selejtezőkre. Játékunkat addigra lehetőség szerint próbáljuk gyorsítani, s ebből a szempontból hasznos lesz számunkra, hogy Oroszországban komoly erőt képviselő ellenfelekkel játszhatunk.

A magyar válogatott február 22-én Móron, 23-án pedig Győrött találkozik felkészülési mérkőzéseken a belga 4+1-es együttessel, majd február 27. és március 3. között - szintén hazai pályán, Gyöngyösön - Macedóniával, Angliával és Lengyelországgal vív vb-selejtezőket a továbbjutásért.

A magyar válogatott kerete:

BALÁZS Zoltán (Székelyudvarhelyi SK), TÓTH Gyula (Euro-Mobil TransGyőr), PALLAI Gábor (MEZEI-VILL FC) - kapusok;
SIVÁK Péter (Colorspectrum Aramis), NÉMETH Péter (Üllő FC Cső-Montage), TRENCSÉNYI János (MEZEI-VILL FC), MADARÁSZ János (Székelyudvarhelyi SK), CSÚRI Csaba (Első Beton), LÓDI Tamás (Székelyudvarhelyi SK), SZENTE Tamás (Euro-Mobil TransGyőr), TÓTH Szabolcs (Székelyudvarhelyi SK), GYURCSÁNYI Zsolt (Székelyudvarhelyi SK), SZABÓ Zoltán (Székelyudvarhelyi SK), BARANYAI Pál (Euro-Mobil TransGyőr) -mezőnyjátékosok.


(Fotó: Biszkup Miklós)


Címkék:

Kapcsolódó hírek

Huszonegyedik mérkőzésére készül A-válogatottunk Görögország ellen
Huszonegyedik mérkőzésére készül A-válogatottunk Görögország ellen

Nyolcvan éve találkozott először hivatalos mérkőzésen a magyar és a görög válogatott. Az azóta eltelt évtizedekben hússzor csapott össze a két ...

Bernd Storck: Köszönjük a szurkolók támogatását!
Meccsbeszámoló
Ötödször játszunk Észtország ellen

Nyolcvan éve találkozott először hivatalos mérkőzésen a magyar és a görög válogatott. Az azóta eltelt évtizedekben hússzor csapott össze a két ...