Tőzsér gólt lőtt, Hajnal gólpasszt adott
Férfi A-válogatott   |   Válogatottak Archív   |   2007. október. 01., 17:59
Tőzsér gólt lőtt, Hajnal gólpasszt adott

Ahogyan már beszámoltunk róla, Feczesin Róberet gólt szerzett a Bresciában, s csapattársa, Vass Ádám is meggyőző teljesítményt nyújtott a Ravenna elleni, 2-1-re megnyert mérkőzésen. A válogatott keretének külföldön szereplő tagjai közül többen is remekül játszottak a hétvégi fordulóban.


Fülöp Márton végigvédte csapata, a Leicester Stoke City elleni, 1-1-re végződött mérkőzését, teljesítményét egybehangzóan dicsérték.

Csizmadia Csaba 58 percet töltött a pályán az FC Innsbruck elleni, 3-1-es mattersburgi győzelemmel végződött meccsen. Juhász Roland a 87. percben lépett pályára az Anderlechtben az 1-0-ra elveszített Charleroi elleni meccsen. Szélesi Zoltán végig a pályán volt a Strassburg együttesében, de csapata hazai pályán 2-0-ra kikapott az Amienstől.

Gólöröm az Athénban (www.aekfc.gr)
Bodor Boldizsár, a Roda védője 83 percet töltött a gyepen az Excelsior elleni 3-3-ra végződött bajnokin. Vanczák Vilmos végigjátszotta aktuális meccsét, de csapata, a Sion 2-0-ra kikapott idegenben az Aarautól.

Tóth Balázs, a Genk középpályása végig a pályán volt a Bergen elleni meccsen, amelyen 1-1-es döntetlen született. Tőzsér Dánielnek is kilencven perc jutott, nagyszerűen játszott, sőt, gólt is szerzett a Levadiakosz elleni, az AEK 4-0-ás győzelmével végződött találkozón. Gera Zoltán századik bajnokiját ünnepelte a WBA együttesében, amely 5-1-re verte a Queen’s Park Rangerst. Gera a 68. percben lépett pályára. Buzsáky Ákos kezdő volt a Plymouth-ban a Wolverhampton elleni, 1-1-es meccsen, de az 55. percben lecserélték. Volt egy nagyszerű szabadrúgása, amely után a labda a kapufán csattant.
Hrepka Ádám(www.nec-nijmegen.nl)
Hajnal Tamás ismét remekelt, gólpasszal járult hozzá ahhoz, hogy csapata, a Karslruhe 3-1-re legyőzte a Borussia Dortmundot – középpályásunk végig a pályán volt.

Halmosi Péter Buzsákyhoz hasonlóan kezdő volt a Plymouthban, s a 86. percig pályán is volt. Hrepka Ádám együttese, a NAC 1-0-ra verte a Willem II-t, a támadó csereként szállt be, a 28. percben.

Vaskó Tamás, Balogh Béla, Vadócz Krisztián, Priskin Tamás, Rajczi Péter, Farkas Balázs és Filkor Attila nem lépett pályára.


Címkék:

Kapcsolódó hírek

Huszonegyedik mérkőzésére készül A-válogatottunk Görögország ellen
Huszonegyedik mérkőzésére készül A-válogatottunk Görögország ellen

Nyolcvan éve találkozott először hivatalos mérkőzésen a magyar és a görög válogatott. Az azóta eltelt évtizedekben hússzor csapott össze a két ...

Bernd Storck: Köszönjük a szurkolók támogatását!
Meccsbeszámoló
Ötödször játszunk Észtország ellen

Nyolcvan éve találkozott először hivatalos mérkőzésen a magyar és a görög válogatott. Az azóta eltelt évtizedekben hússzor csapott össze a két ...