Tőzsér Dániel már Debrecenben készül
Férfi A-válogatott   |   Válogatottak Archív   |   2015. május. 28., 18:07
Tőzsér Dániel már Debrecenben készül

A Watford válogatott középpályása két hét szabadság után újra edzésbe állt, és a litvánok elleni, június 5-i felkészülési mérkőzést megelőző edzőtáboráig a DVSC-vel gyakorol. A Litvánia elleni, a debreceni Nagyerdei Stadionban sorra kerülő felkészülési mérkőzésre ezen a héten még kedvezményesen lehet jegyeket vásárolni.

Tőzsér Dániel számára jól alakult a nemrégiben véget ért idény, csapata, a Watford feljutott az angol élvonalba, ő pedig végig alapembere volt az együttesnek.

- Május 3-án ért véget számunkra a bajnokság, vagyis több mint három hete játszottam le az utolsó mérkőzésemet. Azóta volt két hét szabadságom, utána elkezdtem a futóedzéseket, egy hete pedig már a Lokival edzek - mondta az mlsz.hu-nak adott interjúban Tőzsér Dániel. - A válogatott szakmai stábjának tagjai külön felhívták a figyelmemet, hogy mindenképpen tartsam megfelelő szinten az edzettségi állapotomat, persze figyelmeztetés nélkül is tudtam, hogy mire van szükségem ahhoz, hogy a finnek elleni nagyon fontos mérkőzésre a legjobb formában legyek. Élvezem a debreceni edzésmunkát, jól érzem magam az edzéseken. Jó itt lenni, már csak azért is, mert gyerekkori barátaimmal, Tisza Tibivel és Máté Petivel közösen készülhetek, Varga Józsit, Korhut Misit és Szakály Petit pedig jól ismerem a válogatottból. Várom már a debreceni mérkőzést, minden futballista szeret egy ilyen nagyszerű stadionban pályára lépni, remélhetőleg szép számú közönség előtt.

A litvánok elleni június 5-i mérkőzés után nyolc nappal, június 13-án Finnországban játszik Eb-selejtező mérkőzést a válogatott. A kettő közül az utóbbi természetesen sokkal fontosabb, de a játékosok a Litvánia elleni összecsapáson is jó játékra és győzelemre készülnek.

- Ha címeres mezben játszik valaki, akkor nincs barátságos meccs, de azért nyilván a litvánok elleni találkozó előtt az lesz a lényeg, hogy mindenki megfelelő kondícióba kerüljön az egy héttel későbbi, finnországi selejtezőre – így Tőzsér Dániel. - A kerettagok különböző edzettségi állapotban érkeznek az edzőtáborba, Dárdai Pali ezért is akarta, hogy minél előbb elkezdjük a közös munkát. A litván meccs azért lett beiktatva a programba, hogy segítség legyen a formába hozásban. Szerintem az első hét annak a jegyében telik majd el, hogy minden kerettag fizikálisan a lehető legmagasabb szintre jusson. Akinek pihennie kell a bajnokság végén, az kevesebbet dolgozik majd, akinek pedig lemaradása van, keményebb terhelést kap. A litvánok elleni mérkőzésre minden bizonnyal már egységesebb lesz a keret, Finnországban pedig már a legjobb formáját hozza minden pályára lépő játékos.

B87Q4229|

Tőzsér Dániel még nem lehet százszázalékosan biztos abban, hogy a következő idényt is a Parma kölcsönjátékosaként Watfordban kezdi meg, de ha rajta múlik, szívesen maradna jelenlegi klubjánál.

- Ha a roppant nehéz helyzetben lévő Parma megmenekül, akkor még egy évig biztosan a Watfordnál játszom kölcsönben, ezért most leginkább ez a kérdés, hogy mi lesz a Parmával. Én bízom benne, hogy megmentik a klubot, és újra nyugalom lesz, ellenkező esetben szabadon igazolhatóvá válok a nyáron. Nagyon jól érzem magam Watfordban, mindenképpen ott képzelem el a jövőmet, de mint tudjuk, a futballban semmit sem lehet előre biztosra venni – tette hozzá a középpályás.

Jegyinformációk a litvánok elleni mérkőzésre

A litvánok elleni felkészülési meccs június 5-én 18.30 órakor kezdődik a debreceni Nagyerdei Stadionban, a találkozóra bármely szurkolói kártyával válthatóak belépők.

Az MLSZ kedvezményes, szurkolóbarát jegyárakat állapított meg a mérkőzésre, az első két hétben a jegyek 500, 750, 1500, 3000 forintos áron kaphatóak, míg a harmadik héten 1000, 1500, 3000 és 5000 forintba kerülnek a belépők. A VIP-jegyek a jegyárusítás első napjától kezdve 12 ezer forintba kerülnek.

A mérkőzésre szóló jegyek megvásárolhatóak interneten a meccsjegy.mlsz.hu oldalon, valamint személyesen a Ticket Express partnerirodáiban, illetve a Nagyerdei Stadionban.

Jegyárak az első két hétben:

B1, B2, B8, B9, D1, D2, D7, D8 szektorok - 500 forint
B3-B7 és D3-D6 szektorok - 750 forint
A1,A2, A4, A5 és C1-2, C6-7 szektorok - 1500 forint
C3, C4, C5 szektorok - 3000 forint

Címkék:

Kapcsolódó hírek

Huszonegyedik mérkőzésére készül A-válogatottunk Görögország ellen
Huszonegyedik mérkőzésére készül A-válogatottunk Görögország ellen

Nyolcvan éve találkozott először hivatalos mérkőzésen a magyar és a görög válogatott. Az azóta eltelt évtizedekben hússzor csapott össze a két ...

Bernd Storck: Köszönjük a szurkolók támogatását!
Meccsbeszámoló
Ötödször játszunk Észtország ellen

Nyolcvan éve találkozott először hivatalos mérkőzésen a magyar és a görög válogatott. Az azóta eltelt évtizedekben hússzor csapott össze a két ...