Tíz gólt szerezve nyert a válogatott Japánban
Férfi A-válogatott   |   Válogatottak Archív   |   2006. július. 15., 17:03
Tíz gólt szerezve nyert a válogatott Japánban

U18-as válogatottunk a X. Niigatai Ifjúsági Labdarúgó Tornán szerepel Japánban. Várhidi Péter együttese első meccsét szombaton a Niigatai tartományi válogatott ellen játszotta, s 6-1-es félidő után 10-3-ra győzött.

Dudás Ádám három gólt lőtt
Válogatottunk Balikó Milán – Szekeres Adrián, Lengyel Dániel, Debreceni András, Présinger Ádám – Gál András – Dudás Ádám (Nagy Olivér az 56. percben), Koman Vladimir (Nagy Tamás a 62. percben), Nikházi Márk, Szabó László (Szolnoki Péter a 66. percben)– Tóth Péter (Kocsis Ferenc az 56. percben) összeállításban szerepelt. Góljainkat Dudás Ádám (a 7., a 21. és a 49. percben), Tóth Péter (a 22. és a 25. percben) Kocsis Ferenc (a 65. és 75. percben) a Debreceni András (a 13. percben), Présinger Ádám (a 31. percben) és Nikházi Márk (a 70. percben) szerezték.

Csoportunk harmadik tagja, Japán válogatottja már megmérkőzött a Niigatával, s 6-2-re győzött.

Ötletes játék, szép támadások
- Tudtuk, hogy a japánok hat-kettőre verték a Niigatát, ezért támadó szellemben futballoztunk, hogy több gólt szerezzünk, mint a japán válogatott – nyilatkozta honlapunknak Várhidi Péter. - Ez sikerült is, így a következő meccsen, Japán ellen vasárnap már a döntetlen is elég ahhoz, hogy bejussunk a torna döntőjébe. Jól kezdtünk, ötletesen játszottunk, és már az első félidőben elértük célunkat. A játékosok frissek voltak, szép támadásokat vezettek, és nagy közönségsikert arattak. A második félidőben kihasználtam mind a négy cserelehetőséget, hogy pihentethessem a játékosokat. A meccs finisében már tíz-egyre is vezettünk, de a játékosok kiengedtek egy kicsit, ezért lett tíz-három a meccs vége.

Négy válogatott játszik az érmekért
A másik ágon is lejátszottak már két mérkőzést. A japán Albirex mindkettőn vereséget szenvedett, a klubcsapat Korea válogatottjától 2-0-ra, Ausztráliától pedig 6-1-re kapott ki. Így már biztos, hogy a legjobb négy közé négy válogatott jutott be.

A mieink vasárnap, magyar idő szerint hajnalban mérkőznek meg a japán válogatottal.


Címkék:

Kapcsolódó hírek

Huszonegyedik mérkőzésére készül A-válogatottunk Görögország ellen
Huszonegyedik mérkőzésére készül A-válogatottunk Görögország ellen

Nyolcvan éve találkozott először hivatalos mérkőzésen a magyar és a görög válogatott. Az azóta eltelt évtizedekben hússzor csapott össze a két ...

Bernd Storck: Köszönjük a szurkolók támogatását!
Meccsbeszámoló
Ötödször játszunk Észtország ellen

Nyolcvan éve találkozott először hivatalos mérkőzésen a magyar és a görög válogatott. Az azóta eltelt évtizedekben hússzor csapott össze a két ...