Tatán készül a válogatott
Férfi A-válogatott   |   Válogatottak Archív   |   2006. augusztus. 28., 13:53
Tatán készül a válogatott

Hétfőn délben a Puskás Ferenc Stadionban találkoztak a magyar válogatott keretének tagjai. A játékosok közül Sebők Vilmos és Polonkai Attila sérült, ők ketten nem tartanak a csapattal Tatára.

Közös pályabejárás a Puskás-stadionban

Halmosi Péter sem teljesen egészséges, de bokasérülése javul, s a debreceni játékos együtt készülhet a keret tagjaival. A hiányzók helyett Bozsik Péter szövetségi kapitány egyelőre nem hívott meg újabb játékosokat.

A találkozó után Kisteleki István, a Magyar Labdarúgó Szövetség elnöke, Dunai Antal alelnök, Magyar Zoltán, a válogatott technikai vezetője, Bozsik Péter szövetségi kapitány, Détári Lajos szövetségi edző, valamint Dárdai Pál, a nemzeti együttes kapitánya tartott sajtótájékoztatót.

Mindenekelőtt a Puskás-stadion gyepszőnyegének minősége került szóba. A jelenlévők Kisteleki István vezetésével megvizsgálták a pályát, s a szövetség első embere a futballisták véleményét is kikérte a gyep minőségével kapcsolatban. Kisteleki István a sajtótájékoztatón elmondta: a cél az, hogy a magyar válogatott a lehető legjobb feltételek között játszhassa az első idei Eb-selejtezőt, s az ezzel kapcsolatos lépéseket a szövetség minél hamarabb meg kívánja tenni.
- Nagyon fontosak számunkra a magyar szurkolók, akik nélkül elképzelhetetlen a sikeres szereplés - jelnette ki az MLSZ elnöke. -Tisztában vagyunk azzal, hogy a Puskás Ferenc Stadionban közel háromszor annyian férnek el, mint mondjuk a Szusza Ferenc Stadionban, ám a legfontosabb, hogy a két csapat összecsapásához a legjobb körülményeket biztosítsuk.

A technikás játék lehet eredményes

Ezt követően Bozsik Péter ejtett néhány szót az ellenfélről.
- Jól felkészültünk a norvég csapat játékából - mondta a szövetségi kapitány. - A várakozásnak megfelelően kissé sablonos, brit stílusban futballozó csapat érkezik Budapestre. Akárcsak Ausztria ellenében, a norvégok ellen is a rövidpasszos, technikás, improvizatív játék lehet majd célravezető.
A sajtótájékoztatót követően a válogatott keret tagjai elutaztak a tatai edzőtáborba, ahol együtt készülnek a szombati mérkőzésig.


Címkék:

Kapcsolódó hírek

Huszonegyedik mérkőzésére készül A-válogatottunk Görögország ellen
Huszonegyedik mérkőzésére készül A-válogatottunk Görögország ellen

Nyolcvan éve találkozott először hivatalos mérkőzésen a magyar és a görög válogatott. Az azóta eltelt évtizedekben hússzor csapott össze a két ...

Bernd Storck: Köszönjük a szurkolók támogatását!
Meccsbeszámoló
Ötödször játszunk Észtország ellen

Nyolcvan éve találkozott először hivatalos mérkőzésen a magyar és a görög válogatott. Az azóta eltelt évtizedekben hússzor csapott össze a két ...