Sebők Vilmos és Leandro nem játszhat szombaton
Férfi A-válogatott   |   Válogatottak Archív   |   2006. október. 06., 17:15
Sebők Vilmos és Leandro nem játszhat szombaton

A magyar válogatott játékosai péntek délelőtt orvosi vizsgálaton vettek részt. Délután Bozsik Péter ismét edzést vezényelt a szombati Eb-selejtezőre készülő keret tagjainak. Sebők Vilmos és Leandro biztosan nem léphet pályára szombaton, a Törökország elleni Európa-bajnoki selejtezőn.

Csak 'vágott' anyagot hoztak a vendégek

A dr. Petrekanics Máté által vezetett orvosi csapat tagjai péntek délelőtt felmérték a magyar válogatott játékosainak fizikai állapotát. - A vizsgálat csak általános - mondta el honlapunknak Magyar Zoltán, a válogatott technikai igazgatója -, rutinszerű tesztekből áll, az a célja, hogy meggyőződjünk a futballisták egészségességéről.

A vizsgálat után a keret tagjai Bozsik Péter szövetségi kapitány vezetésével a török együttes játékának elemzésére készültek. Ez azonban nem sikerült úgy, ahogyan szerették volna: a Törökország - Málta mérkőzés felvételét tartalmazó DVD ugyanis nem érkezett meg.

- A szövetségek kötelesek időben odaadni egymásnak mérkőzéseik felvételeit - fogalmazott az üggyel kapcsolatban Magyar Zoltán. - Mi már korábban is sürgettük a DVD átadását a török szövetség illetékeseinél, és mivel a lemez ezután sem érkezett meg az MLSZ-be, kértük a török csapat vezetőit, hozzák magukkal az anyagot Budapestre. Ám csütörtökön, a vendégek érkezése után feleslegesen találkoztam török kollégámmal, mert a tegnap átadott anyag gyakorlatilag használhatatlan.

Mint a technikai igazgató elmondta, a DVD-n mindössze egy néhány perces, 'megvágott' anyag, valamint jó néhány török televíziós reklám látható. A felvétel alapján a magyar stáb nem tudta értékelni, a játékosokkal közösen elemezni a törökök taktikáját. Magyar Zoltán ezért kérte török kollégáját a teljes felvétel haladéktalan átadására. - Amennyiben nem kapjuk a komplett felvételt, az európai szövetséghez fordulunk majd - jelentette ki a technikai igazgató.

Újabb edzés délután

Péntek délután Bozsik Péter szövetségi kapitány 17 órától, Tatán vezényelt edzést a kerettagoknak. Leandro és Sebők Vilmos sérülése továbbra sem jött rendbe, ugyanakkor jó hír, hogy a többi húsz labdarúgó egészséges, és készen áll a szombati Eb-selejtezőre.

Még kaphatók a jegyek

A szombaton délelőtt nyitva tartó IBUSZ-irodák mellett a mérkőzés napján 10 órától a Puskás Ferenc Stadion jegypénztárainál is vásárolhatók belépők. A magyar szurkolók a Dózsa György úti kapun juthatnak be a stadionba, amely 17 óra 45 perckor nyílik meg a nézők számára.

Magyarország - Törökország Európa-bajnoki selejtező-mérkőzés.
2006. október 7., szombat, 19.45 óra, Budapest, Puskás Ferenc Stadion. (Tv.: RTL Klub)
Játékvezetők: Alain Hamer (luxemburgi); Jean-Philippe Izzo (francia) és Francis Crelo (luxemburgi) illetve Philippe Kalt (francia).
A jegyek országszerte az IBUSZ irodáiban, illetve szombaton 10 órától a Puskás Stadion pénztárainál kaphatók 5000, 8000 és 10 000 forintos árakon.



Címkék:

Kapcsolódó hírek

Huszonegyedik mérkőzésére készül A-válogatottunk Görögország ellen
Huszonegyedik mérkőzésére készül A-válogatottunk Görögország ellen

Nyolcvan éve találkozott először hivatalos mérkőzésen a magyar és a görög válogatott. Az azóta eltelt évtizedekben hússzor csapott össze a két ...

Bernd Storck: Köszönjük a szurkolók támogatását!
Meccsbeszámoló
Ötödször játszunk Észtország ellen

Nyolcvan éve találkozott először hivatalos mérkőzésen a magyar és a görög válogatott. Az azóta eltelt évtizedekben hússzor csapott össze a két ...