Pintér Attila szerdán hirdet kezdőcsapatot
Férfi A-válogatott   |   Válogatottak Archív   |   2014. március. 04., 17:40
Pintér Attila szerdán hirdet kezdőcsapatot

Kedden is két edzés várt a válogatott kerettagokra.

Pintér Attila kedden délelőtt és délután is vezényelt egy-egy edzést a válogatott játékosainak. A délelőtti gyakorláson könnyített munkát végzett a csapat, az edzésen kiemelt szerepet kapott a pontrúgások gyakorlása. A kora délutáni szabad foglalkozás közben az U19-es válogatott játszott felkészülési meccset a finnek ellen a telki központ edzőpályáján, az 1-0-ás magyar siker hozó találkozót több kerettag is a pálya széléről figyelte.

A késő délutáni programban egy újabb edzés, valamint taktikai megbeszélés szerepelt. Pintér Attila egyelőre nem szűkítette a keretet, elárulta, hogy csak közvetlenül a mérkőzés előtt hirdet kezdőcsapatot a 18 órakor kezdődő összecsapásra.

Bogdán Ádám, a válogatott kapusa az mlsz.hu kérdésére elmondta: ő maga két támadót, Roman Eremenkót és Teemu Pukkit ismeri leginkább a finn csapatból, ők mindketten veszélyes játékosok, akikre oda kell figyelni szerdán, Eremenko ráadásul igazi pontrúgás-specialistának számít.

szovkap_fin|Mixu Paatelainen szerint a magyar válogatott erősebb jelenleg a finnél

A finn válogatott mai sajtótájékoztatóján az északi válogatott szövetségi kapitánya, Mixu Paatelainen elmondta: kíváncsian várja a szerdai mérkőzést, mert az sokat elárulhat arról, hogy milyen lesz a magyar válogatott játéka Pintér Attila irányítása mellett.

- Nagy érdeklődéssel várom, hogy milyen lesz a magyar csapat játéka az új szövetségi kapitány irányítása alatt, szerdán kicsit betekinthetünk majd abba, hogy milyen újításokat vezetett be Pintér Attila a magyar válogatott játékában - fogalmazott a finn szakember. - Úgy gondolom, hogy jelenleg az Eb-selejtező csoport második legerősebb válogatottja a magyar csapat. A selejtezőkön nagyon jó játékra lesz szükségünk a magyarok ellen, de hiszem, hogy jó eredményeket fogunk elérni az erősebb riválisok ellen is. Számunkra a mostani mérkőzés eredményének nincs jelentősége, felkészülésről van szó, nagyon örülünk, hogy kipróbálhatjuk az új magyar válogatott elleni játékot, mert ez később segítheti a felkészülésünket.

Címkék:

Kapcsolódó hírek

Huszonegyedik mérkőzésére készül A-válogatottunk Görögország ellen
Huszonegyedik mérkőzésére készül A-válogatottunk Görögország ellen

Nyolcvan éve találkozott először hivatalos mérkőzésen a magyar és a görög válogatott. Az azóta eltelt évtizedekben hússzor csapott össze a két ...

Bernd Storck: Köszönjük a szurkolók támogatását!
Meccsbeszámoló
Ötödször játszunk Észtország ellen

Nyolcvan éve találkozott először hivatalos mérkőzésen a magyar és a görög válogatott. Az azóta eltelt évtizedekben hússzor csapott össze a két ...