Molnár Balázs helyett Komlósi Ádám a keretben
Férfi A-válogatott   |   Válogatottak Archív   |   2006. október. 04., 18:45
Molnár Balázs helyett Komlósi Ádám a keretben

Sérülések nehezítik a szombati Eb-selejtezőre készülő magyar válogatott dolgát. Molnár Balázs sérülése súlyosnak bizonyult, ezért helyette Komlósi Ádám csatlakozott a kerethez. A válogatott szerdán, felkészülés mérkőzésen 2-0-ra nyert az FC Tatabánya ellen.


Molnár Balázs talpközépcsont-sérülést szenvedett

Kedden folytatódott a Törökország elleni Európa-bajnoki selejtezőre készülő magyar válogatott felkészülése a tatai edzőtáborban. Eldőlt, hogy Molnár Balázs biztosan nem lesz bevethető a csapat szombati tétmérkőzésén, hiszen a Zalaegerszeg középpályása az első diagnózisok alapján talpközépcsont-sérülést szenvedett együttese hétfői bajnoki mérkőzésén. A másik sérüléssel bajlódó ZTE-játékos, Sebők Vilmos egyelőre marad az edzőtáborban, a védő a térdére kapott egy rúgást, de ő még rendbe jöhet szombatra. Bozsik Péter szövetségi kapitány úgy határozott, hogy a biztonsági tartalékok közül a DVSC-TEVA középhátvédjét, Komlósi Ádámot hívja be a tatai táborba Molnár Balázs helyett.

Edzőmeccs a Tatabánya ellen

Délután az élvonalban szereplő FC Tatabánya ellen játszott edzőmérkőzést a válogatott. Az első félidőben Király Gábor - Juhász Roland, Éger László, Vanczák Vilmos - Fehér Csaba, Tóth Balázs, Dárdai Pál, Halmosi Péter - Gera Zoltán, Huszti Szabolcs - Torghelle Sándor összeállításban szereplő magyar csapat gólnélküli állást követően adta át a stafétát a második félidei csapatnak. Ekkor Fülöp Márton - Kiss Zoltán, Komlósi Ádám, Juhász Roland, Leandro (Vanczák Vilmos) - Czvitkovics Péter, Polonkai Attila, Horváth András - Kabát Péter, Szabics Imre, Thomas Sowunmi hadrendben futballoztak a nemzeti együttes tagjai. A második negyvenöt perc elején Leandro bokasérülést szenvedett, ezért öt perc játék után el is hagyta a pályát. A vezetést az 59. percben szerezte meg a válogatott, egy szép akció végén Polonkai Attila érkezett a tizenhatoson belül, a jobbösszekötő helyén, és 11 méterről jobbal lőtte ki a jobb alsó sarkot. A második gólt Szabics Imre szerezte a 72. percben: Kabát Péter nagyszerű jobboldali beadása után Szabics Imre az ötös sarkáról fejelt a kapu bal oldalába. A találkozón ezt követően már nem született újabb gól.

Ingyenes belépők a gyerekcsapatoknak

Jó hír a szurkolók számára, hogy az MLSZ szerdai döntésének értelmében a szombati Eb-selejtezőre (csapattársaikkal együtt) ingyen mehetnek be a tizennégy évnél fiatalabb futballisták. A gyermek labdarúgók maximum húszfős csoportokban, egy edzővel, kísérővel léphetnek be a stadionba.

Csütörtökön délben érkeznek a törökök

Ami a vendégeket illeti, a Fatih Terim együttesét szállító repülőgép csütörtökön 12.05-kor landol a Ferihegy 2B repülőtéren.

Magyarország - Törökország Európa-bajnoki selejtező-mérkőzés.
2006. október 7., szombat, 19.45 óra, Budapest, Puskás Ferenc Stadion.
A jegyek országszerte az IBUSZ irodáiban kaphatók 5000, 8000 és 10 000 forintos árakon.



Címkék:

Kapcsolódó hírek

Huszonegyedik mérkőzésére készül A-válogatottunk Görögország ellen
Huszonegyedik mérkőzésére készül A-válogatottunk Görögország ellen

Nyolcvan éve találkozott először hivatalos mérkőzésen a magyar és a görög válogatott. Az azóta eltelt évtizedekben hússzor csapott össze a két ...

Bernd Storck: Köszönjük a szurkolók támogatását!
Meccsbeszámoló
Ötödször játszunk Észtország ellen

Nyolcvan éve találkozott először hivatalos mérkőzésen a magyar és a görög válogatott. Az azóta eltelt évtizedekben hússzor csapott össze a két ...