Megkezdődött a jegyárusítás a svédek elleni Eb-selejtezőre
Férfi A-válogatott   |   Válogatottak Archív   |   2011. augusztus. 07., 12:46
Megkezdődött a jegyárusítás a svédek elleni Eb-selejtezőre

A Magyar Labdarúgó Szövetség megkezdte Magyarország-Svédország Európa-bajnoki selejtezőre szóló jegyek értékesítését. A találkozó szeptember 2-án, 19.45 órakor kezdődik a Puskás Ferenc Stadionban.

A válogatott számára kulcsfontosságú Eb-selejtezőre a jegyek hat árkategóriában érhetők el: elhelyezkedéstől függően 3000, 6000, 8000, 12 000, 16 000 és 25 000 forintos áron lehet megvásárolni azokat. A belépőket az IBUSZ irodáiban, illetve interneten, a www.ibusz.hu oldalon lehet beszerezni. Fontos, hogy - a visszaélések elkerülése érdekében - egy személy legfeljebb négy jegyet vásárolhat.

 

Ezúttal is kialakítunk egy kedvezményes, 1500 forintos jeggyel látogatható gyerekszektort (ez a 'B' bal szektor lesz, itt a férőhelyek száma 535 fő). Ide várjuk iskolák, futballakadémiák, egyesületek igénylését az esemenyszervezes@mlsz.hu email címre. A szektor méretéből adódóan a jegyek korlátozott számban állnak rendelkezésre, az igényeket a jelentkezés sorrendjében elégítjük ki augusztus 5-én reggel 9 órától a 'készlet erejéig'. Minimum 10 fős, maximum 40 fős csoportok jelentkezését várjuk, a szektorba 14 év alatti gyerekek részére lehet jegyet igényelni. A gyerekek felnőtt kísérővel látogathatják a mérkőzést: 9 gyerek után 1 kísérő, 10-18 gyereknél legfeljebb 2 kísérő, 19-27 gyereknél 3 kísérő, 28-36 gyereknél maximum 4 kísérő kaphat jegyet a szektorba.

 

A Puskás-stadion 'F' bal szektora lesz a családi szektor. Korlátozott számban lehetőség nyílik családi jegyek megvásárlására, az alábbiak szerint: A család férfi tagjának jegyára 9000 forint. A feleség ingyen kap jegyet, míg a 14. életévüket be nem töltött gyerekek egyenként 3000 forintért juthatnak hozzá a belépőhöz. Ezt a konstrukciót maximum három gyerekkel vehetik igénybe a családok, továbbá fontos, hogy a család női tagjának rendelkeznie kell az ingyenes jeggyel ahhoz, hogy be tudjon lépni a stadionba.

 

A VII. jobb szektor lesz a business szektor. A vállalatok részére meghirdetett konstrukció lényege, hogy a jegy mellé catering szolgáltatás (meleg étel, ital), valamint mérkőzésnapi ajándék is jár. A (fedett) szektor a stadion frekventált helyén található, közvetlenül a VIP terasz mellett. A belépők ára 40 ezer forint. Ebbe a szektorba lehet négynél több jegyet is vásárolni, tíz darab feletti vásárlásnál a jegyár 35 ezer forintra csökken.


Címkék:

Kapcsolódó hírek

Huszonegyedik mérkőzésére készül A-válogatottunk Görögország ellen
Huszonegyedik mérkőzésére készül A-válogatottunk Görögország ellen

Nyolcvan éve találkozott először hivatalos mérkőzésen a magyar és a görög válogatott. Az azóta eltelt évtizedekben hússzor csapott össze a két ...

Bernd Storck: Köszönjük a szurkolók támogatását!
Meccsbeszámoló
Ötödször játszunk Észtország ellen

Nyolcvan éve találkozott először hivatalos mérkőzésen a magyar és a görög válogatott. Az azóta eltelt évtizedekben hússzor csapott össze a két ...