Már csak VIP-jegyek kaphatóak vasárnapra
Férfi A-válogatott   |   Válogatottak Archív   |   2014. szeptember. 06., 15:05
Már csak VIP-jegyek kaphatóak vasárnapra

A Magyarország-Észak-Írország Európa-bajnoki selejtezőn (vasárnap 18.00, Groupama Aréna) telt ház várja a csapatokat.

A magyar válogatott első Eb-selejtezőjét telt ház előtt rendezik, már egyetlen szektorba sem lehet belépőket vásárolni a találkozóra. Továbbra is kaphatóak viszont VIP Bronz és VIP Gold jegyek (16 ezer és 42 ezer forintos áron), ezeket vasárnap délig lehet megvásárolni a meccsjegy.mlsz.hu internetes oldalon.

A VIP-jegyek a Groupama Aréna főlelátójára szólnak. A VIP Bronze jegy ára 16.000 Ft, korlátlan büfé vendéglátással és a főépületen keresztüli bejutással a lelátóra. A stadion legjobb kilátással bíró helyeire - főlelátó középső része – VIP Gold jegy vásárolható 42.000 forintért. Ez korlátlan exkluzív vendéglátást tartalmaz a stadion második emeleti 1400 m2-es termében, melyből közvetlenül lehet kimenni a lelátóra. A stadion a mérkőzés előtt 2 órával nyitja meg kapuit, így a vendéglátás mindkét jegytípus esetében 16.00 órakor kezdődik.

Szurkolói információk a Magyarország - Észak-Írország Eb-selejtező mérkőzésre

Tájékoztatjuk a szurkolókat, hogy a stadionba kizárólag a jegyen feltüntetett bejáraton léphetnek be, és mindenki csak a jegyen szereplő ülésen foglalhat helyet. A mérkőzés előtt és alatt az Albert utcát lezárják, a gépkocsival érkezők a környező utcákban parkolhatnak, javasoljuk a Lurdy Ház parkolójának használatát. Transzparensek hitelesítésére 16.00-tól 18.00 óráig van lehetőség a 3-as kapunál.

A szervező a hatályos jogszabályoknak megfelelően, piktogramokkal és a sportlétesítmény alaprajzával is ellátott pályarendszabályokat helyez el a nézők bejáratainál.

Kérjük a mérkőzésre kilátogató nézőket, hogy:
• szíveskedjenek tájékozódni a részvételi feltételekről és magatartási szabályokról,
• kizárólag a belépőjegyen feltüntetett szektorban található ülőhelyet vegyék igénybe (UEFA mérkőzésen kizárólag ülőhely értékesítése engedélyezett, kérjük, hogy a mérkőzés ideje alatt foglalják el ülőhelyeiket),
• a sportlétesítmény körül csak korlátozott számban található parkoló, kérjük a gépkocsival érkező nézőket, hogy a parkolási lehetőségekről időben tájékozódjanak,
• a mérkőzésre történő időben bejutás érdekében, a megnövekedett forgalomra tekintettel, lehetőség szerint legkésőbb 17.30 órára érkezzenek a beléptetési pontokhoz,
• vegyék figyelembe, hogy a sportlétesítményhez tartozó területen kamerával történő megfigyelést alkalmazunk,
• a beléptetéshez hozzanak magukkal személyazonosításra alkalmas igazolványt

Az északírek elleni mérkőzésre még beléphetnek a nézők klubkártya nélkül.

Tiltott eszközök átvétele és kezelése:
A szervező által meghatározta azon eszközök, tárgyak körét, melyek bevitele a sportlétesítmény területére nem engedélyezett (parfüm, hajlakk, esernyő, stb.). Ezen tárgyak átvételéről és megőrzéséről gondoskodunk.

Transzparensek hitelesítése:
A Magyar Labdarúgó Szövetség, a nézők megfelelő kiszolgálása és a beléptetés gördülékeny végrehajtása érdekében, a válogatott mérkőzés előtt - 16.00 - 17.00 óra közötti időszakban - a Groupama Aréna 3. számú kapuja előtti területen (a területre történő bejutás az Albert Flórián útról lehetséges) engedélyezi a transzparensek, zászlók bevitelét. A sportlétesítmény területére kizárólag a szervező által engedélyezett transzparensek, zászlók bevitele engedélyezett.

A VIII. kerületi önkormányzat tájékoztatása szerint szeptember 7-én reggel 6 órától 24 óráig forgalmi rend változás lesz a Rezső tér környékén, és tilos megállni:
- az Elnök utca folytatásában a Rezső tér mindkét oldalán a Delej utca és a Bláthy Ottó utca között,
- a Rezső tér Üllői út felé eső oldalának mindkét oldalán a Delej utca és a Bláthy Ottó utca között,
- a Gaál Mózes utca folytatásában a Rezső tér mindkét oldalán,
- a Bláthy Ottó utca folytatásában a Rezső téren,
- a Delej utca folytatásában a Rezső téren.

Teljesen lezárják szeptember 7-én reggel 6 órától 24 óráig a Gaál Mózes utca folytatásában a Rezső teret.
A környéken az egy időpontban zajló rendezvények miatt várhatóan közel 30 ezer ember lesz jelen.
A hétvégén a 3-as metró vonalán a Nagyvárad tér és a Deák Ferenc tér között felújítási munkálatok miatt pótló buszok közlekednek.

Pályarajz
Pályarendszabályok-MLSZ

Címkék:

Kapcsolódó hírek

Huszonegyedik mérkőzésére készül A-válogatottunk Görögország ellen
Huszonegyedik mérkőzésére készül A-válogatottunk Görögország ellen

Nyolcvan éve találkozott először hivatalos mérkőzésen a magyar és a görög válogatott. Az azóta eltelt évtizedekben hússzor csapott össze a két ...

Bernd Storck: Köszönjük a szurkolók támogatását!
Meccsbeszámoló
Ötödször játszunk Észtország ellen

Nyolcvan éve találkozott először hivatalos mérkőzésen a magyar és a görög válogatott. Az azóta eltelt évtizedekben hússzor csapott össze a két ...