Magyarország-Izland: Lipcsei Pétert köszönti a szövetség
Férfi A-válogatott   |   Válogatottak Archív   |   2011. július. 18., 12:00
Magyarország-Izland: Lipcsei Pétert köszönti a szövetség

Az MLSZ az augusztus 10-i Magyarország - Izland felkészülési mérkőzés előtt búcsúztatja el a válogatottól Lipcsei Pétert.

Lipcsei Péter labdarúgó-pályafutása során 58 alkalommal lépett pályára a magyar válogatott színeiben, 1991-ben, az írek elleni barátságos meccsen ölthette magára először a címeres mezt, majd 2005-ben, a Wales elleni összecsapáson szerepelt utoljára a csapatban. A négyszeres magyar bajnok, hatszoros Magyar Kupa-győztes és egyszeres portugál bajnok futballista 2010-ben fejezte be profi pályafutását, azóta a Ferencváros második csapatának vezetőedzője.

 

Az MLSZ az Izland elleni összecsapás előtt búcsúztatja a válogatottól Lipcsei Pétert, és a köszöntésnek nem titkoltan hagyományteremtő szándéka is van: a jövőben a nemzeti csapatban kiemelkedő teljesítményt nyújtó egykori labdarúgóknak hasonló módon mond köszönetet a szövetség vezetése.

 

Márciusban, a Magyarország - Hollandia Eb selejtező előtt Dárdai Pált búcsúztatta el a válogatottól az MLSZ.

 

 

Magyarország - Izland: megkezdődött a jegyértékesítés

 

A magyar válogatott augusztus 10-én, a Puskás Ferenc Stadionban játszik felkészülési mérkőzést Izland ellen. Az összecsapás a szeptember elején esedékes Európa-bajnoki selejtezőkre való felkészülés főpróbájának tekinthető, ennek megfelelően a válogatott a svédek elleni összecsapás helyszínén, a Puskás Ferenc Stadionban lép pályára, és a két mérkőzés kezdési időpontja is megegyezik: 19.45 óra.

 

A buzdításra ezúttal is szüksége lesz a válogatottnak, hiszen korántsem mindegy, szeptemberben, a sorsdöntő Eb-selejtezőn milyen eredmény elérése után lép pályára a csapat. Ennek megfelelően a jegyárak megállapításakor az MLSZ arra törekedett, hogy a lehető legkedvezményesebb belépőket biztosítsa a szurkolóknak

 

A mérkőzésre már kaphatóak a jegyek 1000, illetve 2000 Ft-os áron, az olcsóbb belépők az alapvonal mögötti szektorokra érvényesek, a drágábbak az oldalvonal melletti szektorokba való belépésre jogosítanak fel.

 

A belépőket az IBUSZ irodáiban, illetve a www.ibusz.hu internetes oldalon lehet megvásárolni.

 

Hamarosan megkezdődik a jegyárusítás a Svédország elleni Európa-bajnoki selejtezőre is, erről idejében tájékoztatjuk a kedves szurkolókat.


Címkék:

Kapcsolódó hírek

Huszonegyedik mérkőzésére készül A-válogatottunk Görögország ellen
Huszonegyedik mérkőzésére készül A-válogatottunk Görögország ellen

Nyolcvan éve találkozott először hivatalos mérkőzésen a magyar és a görög válogatott. Az azóta eltelt évtizedekben hússzor csapott össze a két ...

Bernd Storck: Köszönjük a szurkolók támogatását!
Meccsbeszámoló
Ötödször játszunk Észtország ellen

Nyolcvan éve találkozott először hivatalos mérkőzésen a magyar és a görög válogatott. Az azóta eltelt évtizedekben hússzor csapott össze a két ...