Magyarország-Finnország: 7500 jegy már gazdára talált
Férfi A-válogatott   |   Válogatottak Archív   |   2014. november. 06., 14:45
Magyarország-Finnország: 7500 jegy már gazdára talált

A finnek elleni Eb-selejtezőre múlt hét kedden kezdődött meg a jegyárusítás, és a csütörtök délelőtti jegyeladási adatok szerint közel 7500-an már megvásárolták belépőjüket a találkozóra.

A mérkőzésekre szóló jegyek megválthatóak interneten, a meccsjegy.mlsz.hu oldalon, az így megvásárolt belépőket kinyomtatva lehet felhasználni a stadion kapuinál. Személyesen a Ticket Express négy budapesti irodájában, vagy országszerte a Ticket Express partnerirodáiban (iroda kereső: http://www.eventim.hu/hu/outletek/) lehet megvásárolni a jegyeket.

A jegyvásárláshoz minden esetben - gyerekek esetében is - klubkártyára vagy futballkártyára van szükség!

Klubkártyát a kluboknál, Futballkártyát a budapesti kártyapontokon, a SYMA Csarnokban és a Bálnában található Ticket Express irodákban lehet kiváltani. Lehetőség van internetes előregisztrációra is a https://klubkartya.mlsz.hu oldalon, ez esetben 3-5 nap múlva lehet átvenni az elkészült Futballkártyát a két fenti irodában.

Kedvezményes konstrukcióban vásárolhatják meg jegyüket azok, akik a finnek és az oroszok elleni mérkőzésre is szeretnének kilátogatni. Ebben az esetben a két meccsre szóló kombinált bérletek - elhelyezkedéstől függően - 4000 forinttól 13 000 forintig szerezhetők be (az oroszok elleni, november 18-i mérkőzésre - szintén elhelyezkedéstől függően - 2000-7000 forintba kerülnek a belépők).

Mindkét mérkőzésre lehetőség van gyerekjegyek váltására, 14 éven aluli (valamint a 14. életévüket idén betöltő, vagyis 2000. január 1-je után született) fiatalok számára. A Magyarország-Finnország mérkőzésre a gyerekjegyek 2000-6500 forintba, a Magyarország-Oroszország találkozóra 1300-4300 forintba kerülnek. Itt is lehetőség van kombinált bérlet vásárlására, ezek 2200-7500 forintos áron kerülnek forgalomba, szintén elhelyezkedéstől függően.

Az interneten vásárolt jegyek többször is kinyomtathatóak, így az elveszett, megsérült belépők helyett újat lehet előállítani (ez a két mérkőzésre szóló kombinált bérleteknél lehet hasznos, az első belépés után nem kell megőrizni a jegyet, azt később újra lehet nyomtatni, azonban felhasználni értelemszerűen meccsenként csak egy alkalommal lehet az adott jegyet!)

Címkék:

Kapcsolódó hírek

Huszonegyedik mérkőzésére készül A-válogatottunk Görögország ellen
Huszonegyedik mérkőzésére készül A-válogatottunk Görögország ellen

Nyolcvan éve találkozott először hivatalos mérkőzésen a magyar és a görög válogatott. Az azóta eltelt évtizedekben hússzor csapott össze a két ...

Bernd Storck: Köszönjük a szurkolók támogatását!
Meccsbeszámoló
Ötödször játszunk Észtország ellen

Nyolcvan éve találkozott először hivatalos mérkőzésen a magyar és a görög válogatott. Az azóta eltelt évtizedekben hússzor csapott össze a két ...