Last minute-góllal győztek a csehek
Férfi A-válogatott   |   Válogatottak Archív   |   2012. május. 26., 19:22
Last minute-góllal győztek a csehek

A magyar válogatott következő ellenfele, a cseh csapat 2-1-re verte felkészülési mérkőzésen Izraelt.

Egervári Sándor a helyszínen nézte meg a mérkőzést, amelyen nemcsak következő ellenfelünkről, a cseh válogatottról, hanem augusztusi riválisunkról, az izraeliekről is gyűjtött információkat.

Michal Bílek szövetségi kapitány némileg váratlanul mellőzte Tomáš Rosickyt, s a következő tizeneggyel kezdett: Drobný - Rajtoral, Sivok, Hubník, Pudil - Petržela, Hübschmann, Kolář, Jiráček, Pilař – Baroš.

A 17. percben szerezte meg a vezetést a cseh csapat, az izraeli kapus, Harus szabálytalankodott, Milan Baroš, a keret gólrekordere pedig a megítélt büntetőből a kapuba lőtte a labdát. Az izraeiek Itay Shechter, a német Kaiserslautern légiósa révén egyenlítettek a 45. percben. Úgy festett, döntetlenre végződik a mérkőzés, de a 90. percben a csehek David Lafata találatával a maguk javára fordították az eredményt.

A cseh válogatottba a második félidő elején Gebre Selassie, Necid és Suchý állt Rajtoral, Sivok és Baroš helyére. A játékrész derekán Petržela és Jiráček is lement, akkor állt be Lafata és az újonc Darida. A 78. percben Pudilt Limberský váltotta.

Jegyinformációk

A június 4-i Magyarország-Írország (Puskás-stadion, 20.30) találkozóra május 15-én, kedden kezdődött meg a jegyek értékesítése. A belépőket a szokásoknak megfelelően az IBUSZ irodáiban, valamint a www.ibusz.hu internetes oldalon lehet megvásárolni - elhelyezkedéstől függően - 2000, 3000, 4000, 5000 és 7000 ezer forintos áron.

A mérkőzésen Családi szektort is kialakítunk, minimum három fős családok számára. A család férfi tagjának a jegye 4000 forint, a női családtag jegye ingyenes, a gyerek(ek) belépője 1000 forint/fő. A gyerek és a családi szektor kedvezménye nem összevonható.

Már kaphatók a magyar szektor jegyei a válogatott soron következő mérkőzésére, a Csehország-Magyarország felkészülési találkozóra is. A belépőket Budapesten az IBUSZ Oktogon irodában (VI., Oktogon 3.), illetve a vidéki IBUSZ-irodákban lehet megvásárolni 1500 forintos egységáron. A június elsejei találkozót a Sparta Praha stadionjában rendezik 19.00 órai kezdettel.


Címkék:

Kapcsolódó hírek

Huszonegyedik mérkőzésére készül A-válogatottunk Görögország ellen
Huszonegyedik mérkőzésére készül A-válogatottunk Görögország ellen

Nyolcvan éve találkozott először hivatalos mérkőzésen a magyar és a görög válogatott. Az azóta eltelt évtizedekben hússzor csapott össze a két ...

Bernd Storck: Köszönjük a szurkolók támogatását!
Meccsbeszámoló
Ötödször játszunk Észtország ellen

Nyolcvan éve találkozott először hivatalos mérkőzésen a magyar és a görög válogatott. Az azóta eltelt évtizedekben hússzor csapott össze a két ...